MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Η κατάρα της Ίρμα Βεπ στο θέατρο Εγνατία

Η απολαυστική κωμωδία του Charles Ludlam παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο θέατρο ΕΓΝΑΤΙΑ σε σκηνοθεσία Κωσταντίνου Αρβανιτάκη με πρωταγωνιστές τους Γεράσιμο Γεννατά και Αντώνη Λουδάρο.

Monopoli Team

Η ιστορία συνδέει έναν δράκουλα, έναν λυκάνθρωπο, μια μούμια που νεκρανασταίνεται στην Αίγυπτο και τη «Ρεβέκκα» με την κατάρα της Ίρμα Βεπ. Πρόκειται για ένα έργο γεμάτο σασπένς διανθισμένο με Χιτσκοκικές πινελιές, Σεξπιρικά τσιτάτα, πίνακες που ματώνουν, πιστούς συζύγους, δίπορτες σαρκοφάγους και άπειρα εφέ κεραυνών.

Το έργο αποτελεί ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς και πενήντα εφτά αλλαγές κουστουμιών. Στην παράσταση οι δύο ηθοποιοί αναζητούν τον τρόπο για να παίξουν οκτώ ρόλους ταυτόχρονα ενώ ο σκηνοθέτης κοιτά διαρκώς το χρονόμετρο και οι αμπιγιέζ αξίζουν περισσότερο χειροκρότημα απ’ το θίασο κι όμως ο χαιρετισμός κρατά όσο ολόκληρη σχεδόν η ΄Β πράξη!

Η κατάρα της Ίρμα Βεπ του Charles Ludlam, ιδρυτή του ανεπανάληπτου Ridiculus Theater Company, παίχτηκε στις Η.Π.Α. το 1991 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα με την παράσταση του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη στο θέατρο Ήβη την περίοδο 1999-2000 με τους Άλκη Σακελλαρίου και Αντώνη Καφετζόπουλο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Λάκης Λαζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κων/νος Αρβανιτάκης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Τσάμης
Κοστούμια: Clare Bracewell
Μακιγιάζ: Άγγελος Μέντης
Περούκες: Χρόνης Τζίμας
Σκηνικά: Λίλη Πεζανού
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σουρβάνος
Παραγωγή: Άκης Σακελλαρίου


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Charles Ludlam
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης


Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Γεράσιμος Γεννατάς

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b