MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Σίρλεϋ Βαλεντάιν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου μετά τις παραστάσεις του στην πόλη του, παρουσιάζει την κύρια θεατρική παραγωγή του για την χειμερινή περίοδο 2011 – 2012 και στην Αθήνα. Πρόκειται για το έργο του Willy Russell “Σίρλεϋ Βαλεντάιν” το οποίο θα παρουσιαστεί από τις 8 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν ο Βασίλης Νικολαΐδης και η Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Monopoli Team

Πρόκειται για έναν μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό.

Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της.

Το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα για τρίτη φορά ενώ το ρόλο της Σίρλεϋ Βαλεντάιν έχουν ερμηνεύσει επίσης η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Συντελεστές:
Μετάφραση : Παύλος Μάτεσις
Σκηνοθεσία : Βασίλης Νικολαΐδης
Σκηνικός χώρος : Βασίλης Ραμμόπουλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Willy Russell
Σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης, Χριστίνα Θεοδωροπούλου.


Παίζουν: Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b