MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο Snoop Dogg!

Άλλοι νόμοι στο Τέξας κι άλλοι στην Καλιφόρνια. Πώς να μην τα μπερδέψει κι αυτός ο ταλαίπωρος star της hip-hop μουσικής Snoop Dogg;

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, η μαριχουάνα μπορεί να δοθεί σε κάποιον με ιατρική συνταγή. Είναι μάλιστα πολύ ελαστική αυτή η νομοθεσία και κάποιος μπορεί να βγάλει αυτή τη συνταγή για το παραμικρό.

Έτσι ο Snoop Dogg, ο οποίος έχει ένα πλούσιο παρελθόν χρήσης μαριχουάνας, έπεσε πάνω σε έλεγχο της αστυνομίας. Πάνω του βρήκαν ένα ιατρικό δοχείο με τα τσιγάρα μαριχουάνας, για το οποίο είχε ιατρική συνταγή από την Καλιφόρνια. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, όμως, καθώς ο νόμος αυτός δεν ισχύει στο Τέξας. Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ο σταρ της μουσικής αφέθηκε ελεύθερος.

Στο παρελθόν ο Snoop Dogg έχει εκφράσει πρόθεση να συναντηθεί με τον Barack Obama για να μιλήσουν σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης της μαριχουάνας. Σε δηλώσεις του έχει πει ότι η πολιτεία έχει νομιμοποιήσει το αλκοόλ και τον καπνό. Οπότε, γιατί να μη νομιμοποιήσει και την ιατρική μαριχουάνα, που χρησιμεύει στη θεραπεία του καταρράκτη, αναρωτηθηκε ο μουσικός.

Πολλοί, πάντως, εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσον η θεραπεία του καταρράκτη είναι ο λόγος που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη νομιμοποίηση της συγκεκριμένης ουσίας.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b