MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λουτρό… σιλικόνης: Έσκασε το στήθος της σε αγώνα paintball!

Οι αγώνες paintball είναι αγωνιστικές απομιμήσεις πολέμου, στις οποίες αντί για σφαίρες κανονικές, χρησιμοποιούνται σφαίρες χρώματος. Σε αυτούς τους αγώνες αίμα δεν χύνεται, αλλά όπως φαίνεται, χύνεται… σιλικόνη!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό διαπίστωσε με την πικρή της εμπειρία μια 26χρονη Βρετανίδα. Η κοπέλα, η οποία είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στο στήθος, συμμετείχε σε έναν αγώνα paintball. Κάποια στιγμή, πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση και πόνεσε στο στήθος. Νόμιζε, πάντως, ότι το προστατευτικό θα τη γλίτωνε από οποιανδήποτε μεγάλη ζημιά. Δύο μέρες αργότερα διεπίστωσε ότι το ένα στήθος της ήταν τρύπιο και ξεφούσκωνε!

Η κοπέλα απείλησε ότι θα στραφεί νομικά εναντίον της εταιρίας paintball. Ωστόσο, η εταιρία δήλωσε ότι δε φέρει ευθύνη, καθώς σε φυλλάδιο ασφαλείας αναγράφεται ότι απαγορεύεται σε γυναίκες με εμφυτεύματα να παίζουν. Ένας εκπρόσωπος της λέσχης Paintball τόνισε ότι αυτός ο τύπος ατυχήματος είναι εξαιρετικά απίθανος.

Ίσως από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να κάνουν τα εμφυτεύματα, που χρησιμοποιούνται σε πλαστικές επεμβάσεις στήθους,… αλεξίσφαιρα!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b