MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύνθεση Κειμένων

Ήρωες και Μύθοι

Η ομάδα Θε.αμ.α. (Θέατρο ΑμεΑ Αχαρνών), μία από τις ελάχιστες στην Ελλάδα θεατρικές ομάδες ατόμων με κινητική αναπηρία, παρουσιάζει την παράσταση «Ήρωες και Μύθοι» στην «Τεχνόπολις», τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Monopoli Team

Η παράσταση αποτελεί συρραφή αποσπασμάτων από έργα του θεατρικού συγγραφέα Τέννεσση Ουίλλιαμς. Ήρωες είναι πρωταγωνιστές του σήμερα που ζουν παγιδευμένοι στην άθλια μοναδικότητά τους. Τέλειοι στην τόση ατέλεια με μόνο καταφύγιο την ελπίδα. Προσωπική αποδοχή: Λύτρωση και καταδίκη…

 

Μονόλογοι όπως του Τομ και της Αμάντας από το έργο «Γυάλινος Κόσμος», της Κάθριν από το «Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι», του κυρίου Τσάρλι από «Το τελευταίο από τα ολόχρυσα ρολόγια μου», της δεσποινίδος Γκρέης από «Το κάτι που δεν λέγεται», αλλά και της Γουίλι από το «Προς Κατεδάφισην», συναντούν ξεχωριστά ο καθένας τον δικό του ήρωα, μέσα από μια διαδρομή σκιάς και εσωτερικής αναζήτησης. Φωνές που ενώνονται και μέσα από την αλληγορία δίνουν  με μοναδικό τρόπο  στη θεατρική σκηνή το παρόν,  για  το δικαίωμα στο «ίσον».

 

Μουσική σύνθεση-μουσική επιμέλεια: Whodoes (Βασίλης Χούντας) 

Video Art: Ειρήνη Χατζοπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τέννεσση Ουίλλιαμς
Σκηνοθεσία: Βασίλης Οικονόμου


Παίζουν: Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Μουρελάτου, Μαρίνα Μπεσίρη, Βασίλης Οικονόμου, Πάνος Ζουρνατζίδης και Χριστίνα Τούμπα. Συμμετέχει και τραγουδά η Σοφία Σταυρακάκη.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b