MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Έγκλημα στη Negromikele

Η θεατρική ομάδα NON SENSE έρχεται να δώσει τη δική της εκδοχή γύρω από ένα παράξενο έγκλημα!

Monopoli Team

Το «Έγκλημα στη Negromikele», η μαύρη κωμωδία μυστηρίου εμπνευσμένη από την κινηματογραφική ταινία “Murder by death”, του Neil Simon, παρουσιάζεται από τις 30 Νοεμβρίου και για 8 παραστάσεις στον πολυχώρο PassPort.

 

Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος κύριος Κίλτον καταφέρνει να συγκεντρώσει, στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο του, τους 5 δημοφιλέστερους ντετέκτιβ της εποχής, προσκαλώντας τους σε ένα δείπνο… μετά φόνου!

Η πρόσκληση είναι πολύ δελεαστική και δύσκολο να την αρνηθούν! Όταν φτάνουν εκεί διαπιστώνουν ότι η βραδιά θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, μια και περιλαμβάνει έναν τυφλό μπάτλερ, μια κωφάλαλη μαγείρισσα, ουρλιαχτά, πόρτες που τρίζουν, μυστικά περάσματα και πιο πολλές διαστρεβλώσεις από όσες μπορεί να αντέξει μια πλοκή.

 

Το σχέδιο έχει ως εξής: στις 9.45 ακριβώς θα σερβιριστεί το δείπνο και τα μεσάνυχτα θα γίνει ένας φόνος. Ο σατανικός και ιδιόρρυθμος οικοδεσπότης προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον εξιχνιάσει το έγκλημα και μετά εξαφανίζεται!

Θα καταφέρουν οι 5 ντετέκτιβ να λύσουν το γρίφο και να αποδείξουν ότι είναι πιο πανούργοι από τον «εγκέφαλο» που έστησε το περίτεχνο σκηνικό αυτού του εγκλήματος;

 

Παραγωγή: «Ξανθίας» Α.Μ.Κ.Ε.

 

Τηλ. κρατήσεων: 6940558558

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λάμπρος Παπαγεωργίου, Iουλία Ριζοπούλου
Σκηνοθεσία: Λάμπρος Παπαγεωργίου, Ιουλία Ριζοπούλου


Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Σταυρούλα Θωμοπούλου, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Πουλής, Iουλία Ριζοπούλου, Μαρία Ροβάκη, Αλκμήνη Σταθάτου, Δημοσθένης Φίλιππας. Στο ρόλο του αφηγητή ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b