MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανανεωμένες υπηρεσίες από την Cyprus Airways

Ελκυστικές τιμές, καινούργιο αεροδρόμιο, νέες πραγματικές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα ταξίδια με την Cyprus Airways. Το “αγριοπρόβατο”, σήμα κατατεθέν των κυπριακών αερογραμμών, αναβαθμίστηκε και ανεβάζει ψηλά τον πήχη!

Monopoli Team

Με σήμα το “αγρινό”, ένα είδος αγριοπρόβατου που υπάρχει μόνο στην Κύπρο, και σύνθημα το “Αναβάθμιση παντού!”, η Cyprus Airways υλοποιεί σημαντικές τομές που αποτελούν ταυτόχρονα χρήσιμες παρεμβάσεις για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών αλλά και ανταποδοτικές εμπορικές κινήσεις.

 

 

Αναλυτικότερα:

 

Νέος διεθνής αερολιμένας Λάρνακας

Το καινούργιο αεροδρόμιο εντυπωσιάζει σε μέγεθος και εκτιμάται ότι θα “απογειώσει” την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο ταξιδιωτικό κοινό. 


Νέα ενισχυμένα δρομολόγια

Σημαντικές αναπροσαρμογές του πτητικού της προγράμματος.

Εταίροι της Cyprus Airways

Η Cyprus Airways επιδιώκει να εφαρμόσει μια πολιτική συμμαχιών που θα προσφέρει στους επιβάτες της μεγαλύτερο αριθμό επιλογών και απλούστερους ταξιδιωτικούς διακανονισμούς.


Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες:


Web check-in

 

Η υπηρεσία προσφέρεται σε όλους τους επιβάτες της Cyprus Airways που ταξιδεύουν με ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) και με επιβεβαιωμένη κράτηση σε απευθείας πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη των Κυπριακών Αερογραμμών.


Νέα ιστοσελίδα, νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες

  • Η νέα ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί σε σύγχρονη τεχνολογική πλατφόρμα, με δυνατότητες πολυγλωσσίας, εύκολης διαχείρισης και αναβαθμισμένης προώθησης στις μηχανές αναζήτησης διαδικτύου (search engines). 
  • Προσφέρεται μεγάλη γκάμα πρόσθετων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και πληροφόρησης τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Εκτός από το αυτοματοποιημένο σύστημα κρατήσεων, έκδοσης εισιτηρίου και πληρωμής με πιστωτική κάρτα, οι υφιστάμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ιστοσελίδας περιλαμβάνουν τη δυνατότητα για web check-in από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Ρωσία, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ελβετία.
  • Προσφέρονται πληροφορίες για αφίξεις και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο, αυτόματη πληροφόρηση με SMS ή e-mail σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης κ.ά.

Αναβάθμιση της ηλεκτρονικής υποδομής 

Εισαγωγή Δελτίων Επιβίβασης Bar Coded (BCBP)

Κατά το 2009 συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για ολοκλήρωση και τήρηση του στόχου της ΙΑΤΑ ως προς την εφαρμογή των δελτίων επιβίβασης με 2D bar codes (BCBP) σε όλο το δίκτυο της Cyprus Airways μέχρι το τέλος του 2010.

Η Cyprus Airways εκτυπώνει και διαχειρίζεται δελτία επιβίβασης με 2D bar codes (BCBP) σε 17 αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων της Λάρνακας και της Πάφου.

Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται ο βαθμός ετοιμότητας ΙΑΤΑ στο 81%, με στόχο το 100% μέχρι το τέλος του 2010. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προεργασία και η εφαρμογή της υποδομής για την αποστολή των 2D bar codes στα κινητά των πελατών που πραγματοποιούν check-in μέσω διαδικτύου.


ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ CYPRUS AIRWAYS ΓΙΑ 7 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέους ελκυστικούς ναύλους για τους σημαντικότερους προορισμούς στη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόλπο. Πιο συγκεκριμένα, για το επιβατικό κοινό από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής – δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων – διαμορφώνεται ως εξής:

  • Κάιρο, Βηρυτός, Δαμασκός, Αμμάν, Τελ Αβίβ: 116 ευρώ
  • Τζέντα, Ριάντ: 216 ευρώ


ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ CYPRUS AIRWAYS 

Διακεκριμένη Θέση Απόλλων

Η Business class Απόλλων θεωρείται μία από τις κορυφαίες  διεθνώς. Οι δερμάτινες θέσεις όλων των αεροσκαφών A319, A320 και A330 είναι ευρύχωρες, άνετες, ανατομικές, εργονομικές, με μεγαλύτερη δυνατότητα κλίσης προς τα πίσω, σχεδιασμένες για να διασφαλίζουν ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό ταξίδι.

Κάθε επιβάτης της Apollo class στα αεροσκάφη A330 έχει το δικό του σύστημα ψυχαγωγίας, με κονσόλα ενσωματωμένη στο βραχίονα του καθίσματος. Αυτό το μοναδικό σύστημα βίντεο παρέχει στους επιβάτες μια ποικιλία επιλογών για τη                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               διασκέδασή τους εν πτήσει. Παράλληλα, στα αεροσκάφη Α330, στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου, κάθε επιβάτης έχει το προσωπικό του Sita Satellite Aircom τηλέφωνο, το οποίο τον συνδέει με τους φίλους του, την οικογένεια και τους συνεργάτες του σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές, ενώ τα τηλεφωνικά τέλη είναι 9 δολάρια ανά λεπτό ανεξαρτήτως της χώρας στην οποία απευθύνεται η κλήση.

Οι επιβάτες της Apollo class έχουν προτεραιότητα στον έλεγχο των αποσκευών, πρόσβαση στα Business lounges και προτεραιότητα κατά την επιβίβαση.


Οικονομική θέση Aphrodite

Η οικονομική θέση Αφροδίτη διαθέτει θέσεις άνετες και ευρύχωρες και οι επιβάτες της απολαμβάνουν την εξαιρετική φιλοξενία του  πληρώματος, αντάξια μιας αερογραμμής που θέλει να διατηρήσει την εντυπωσιακή φήμη και την περήφανη κληρονομιά της.

Με ανανεωμένες προσφορές λοιπόν προϊόντα και υπηρεσίες, η Cyprus Airways σας προ(σ)καλεί να ταξιδέψετε μαζί της. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε προορισμό.

 

Η Cyprus Airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου από το 1947. Αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του δικτύου αερομεταφορών της χώρας, ενώνοντας την Κύπρο, μέσω τακτικών πτήσεων, με περισσότερους από 30 προορισμούς. Συγκεκριμένα, η Cyprus Airways πετάει στις κυριότερες πόλεις της Δ. Ευρώπης, ενώ αποτελεί τον ιδανικό αερομεταφορέα για τη Μ. Ανατολή και τον Κόλπο, πραγματοποιώντας πτήσεις προς το Κάιρο, τη Βηρυττό, τη Δαμασκό, το Αμμάν, το Τελ Αβίβ, το Ριάντ, τη Τζέντα και το Αμπού Ντάμπι. Κάθε χρόνο η εταιρεία πραγματοποιεί πάνω από 7.000 πτήσεις, μεταφέροντας συνολικά περίπου 1,7 εκατ. επιβάτες.

Από την Ελλάδα, η Cyprus Airways εκτελεί τις ακόλουθες πτήσεις:

  • Αθήνα – Λάρνακα (4 πτήσεις καθημερινά)
  • Αθήνα – Πάφος (1 πτήση την εβδομάδα)
  • Θεσσαλονίκη – Λάρνακα (2 πτήσεις καθημερινά)
  • Θεσσαλονίκη – Πάφος (1 πτήση την εβδομάδα)
  • Ηράκλειο – Λάρνακα (3 πτήσεις την εβδομάδα)
  • Ρόδος – Λάρνακα (3 πτήσεις την εβδομάδα)
  • Θεσσαλονίκη – Παρίσι (3 πτήσεις την εβδομάδα)
  • Ρόδος – Ηράκλειο (3 πτήσεις την εβδομάδα)

Για κρατήσεις θέσεων:

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

 

Καλό ταξίδι!

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b