MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bike & Run Festival στην «Τεχνόπολις»

Ένα διαφορετικό τριήμερο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης, από τις 17 έως και 19 Σεπτεμβρίου.   Κατά τη διάρκεια του Bike and Run Festival, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» και του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να μάθει τα πάντα για το ποδήλατο και το τρέξιμο.    

Monopoli Team

Οργανωμένες ποδηλατάδες στην καρδιά της πόλης υπό την επίβλεψη ειδικών, επιδείξεις δεξιοτεχνίας από επαγγελματίες, παρουσίαση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στην Αθήνα, εκπαίδευση, σεμινάρια, ομιλίες, workshops, παιχνίδια «επιδόσεων» και δεξιοτεχνίας, φιλανθρωπικός γύρος τρεξίματος, καθώς και ημερίδα για το ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι όσα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες.

 

Η έναρξη θα δοθεί την Παρασκευή 17 του μηνός και ώρα 18.00.



Παράλληλες εκδηλώσεις:


Επίδειξη trial από αθλητή της ομάδας Univega διάρκειας 20 λεπτών. Η επίδειξη θα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ και θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις».

 

-«Μένουμε πάντα παιδιά – Ο γύρος της «Τεχνόπολις»: Time trial με παιδικά ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους σε συγκεκριμένη διαδρομή μέσα στο χώρο της «Τεχνόπολις». Θα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival. Ο ποδηλάτης του ταχύτερου γύρου όλων την ημερών θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο.

 

Διοργάνωση παιχνιδιών δεξιοτεχνίας με ποδήλατο και τη συμμετοχή των επισκεπτών. Τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά μία ώρα, όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις».

 

Test rides στο δρόμο με ποδήλατα που διαθέτουν οι εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με κατάθεση της αστυνομικής τους ταυτότητάς. Τα test rides θα διεξάγονται ανά ομάδες των 10-15 ατόμων και με συνοδεία ομάδας ποδηλατών των διοργανωτών, στον πεζόδρομο της Ερμού και στο χώρο του Θησείου. Τα test rides με ηλεκτρικά ποδήλατα θα γίνουν στην οδό Βουτάδων (Γκάζι).

 

Φιλανθρωπικός γύρος τρεξίματος μέσα στο χώρο της «Τεχνόπολις» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Διοργάνωση σεμιναρίων με θέματα: «Προπόνηση Μαραθωνίου Δρόμου», «Προπόνηση Ποδηλασίας» και «Αθλητική Διατροφή».

 

Παρουσίαση του ηλεκτρικού ποδηλάτου και των δυνατοτήτων του σε δημοσιογράφους.

 

 


Ώρες λειτουργίας: 17/9 : 18.00 -22.00

                                  18 & 19/9: 10.00- 22.00

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

«Τεχνόπολις»: Αίθουσες «Τάκης Παπατσώνης», «Κωνσταντίνος Καβάφης», «Κωστής Παλαμάς», «Νίκος Γκάτσος» & αυλή Δ12, «Σιδηρουργείο» & κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b