MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2o Kosmos Festival στo Θέατρο Βράχων

11 & 12 Ιουνίου, με σημαντικά ονόματα, side events και πολλές εκπλήξεις! Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει το Kosmos Festival, το οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση πέρυσι, για να μας παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα μουσικών απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου. Το Kosmos Festival δεν φιλοξενεί απλώς μερικούς από τους σημαντικότερους εκφραστές της world music. […]

Monopoli Team

11 & 12 Ιουνίου, με σημαντικά ονόματα, side events και πολλές εκπλήξεις!

Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει το Kosmos Festival, το οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση πέρυσι, για να μας παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα μουσικών απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου. Το Kosmos Festival δεν φιλοξενεί απλώς μερικούς από τους σημαντικότερους εκφραστές της world music. Αποτελεί μια αυθεντική πολυεθνική εμπειρία, ανοιχτή σε όλους. Εστιατόρια με γεύσεις από όλο τον κόσμο, νέοι fashion και object designers, αλλά και εμπνευσμένα stand up comedy happenings, μας περιμένουν για να μας ταξιδέψουν μέσα σε δύο μόλις μέρες, σε όλο τον κόσμο!

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:


11 Ιουνίου

 

The Specials
Έγραψαν ιστορία αποτελώντας στην πραγματικότητα το πρώτο ska συγκρότημα.
Τώρα, είναι και πάλι στο δρόμο με μία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία. Από την Αυστραλία και την Ιαπωνία μέχρι το Royal Albert Hall τον Μάρτιο του 2010. Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Dub Inc.
Με δύναμη από τη Γαλλία. Η reggae/dub μπάντα από το Saint- Etienne ήταν η αποκάλυψη του 1ου Kosmos Festival. Δικαίως λοιπόν κατέχει μια θέση και στο φετινό line-up, αφού η περσινή εμφάνιση ήταν εκρηκτική.

 

Staff Benda Bilili
Η “ανορθόδοξη” μπάντα από το Κονγκό κατάφερε να ξεπηδήξει στα charts της world music πριν από 2 χρόνια. Κι επειδή η μόνιμη κατοικία τους μας πέφτει λίγο μακριά –ζουν στο ζωολογικό κήπο της Κινσάσα- ας αρπάξουμε μια από τις μοναδικές ευκαιρίες να τους απολαύσουμε live!

 

12 Ιουνίου


Ojos de Brujo
Ευτυχώς που τους ξέρουν και τους αγαπούν όλοι, γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να περιγράψει κάνεις τον ήχο τους. Ένα μίγμα από φλαμένκο, χιπ – χοπ, ρούμπα καταλάνα, αφρο-κουβανέζικους ρυθμούς και κάτι… από μαγεία. Το λέει άλλωστε και το όνομά τους. Ojos de Brujo, σημαίνει «τα μάτια του Μάγου.

 

Shantel
Πραγματικό όνομα: Στέφαν Χάντελ. Επάγγελμα: Παραγωγός, DJ, μουσικός, remixer. Γερμανός, γεννημένος στην Φρανκφούρτη, με καταγωγή από τη Μπουκοβίνα της Ρουμανίας. Το βαλκανικό γονίδιο αποδείχτηκε εξαιρετικά ισχυρό, καθώς ο Shantel κατάφερε να στεφθεί “Βασιλιάς του βαλκανικού dancefloor” και να κερδίσει το βραβείο του BBC Radio 3 στη world music το 2006.

 

Amparo Sanchez
Ένα κορίτσι γεμάτο τρέλα, ένταση και ψυχή πάνω στη σκηνή. Η Ανδαλουσιανή μουσικός γυρίζει τον κόσμο, από το Μεξικό των Ζαπατίστας μέχρι την Ευρώπη, και τραγουδά αυτό που θεωρεί σημαντικότερο στη ζωή: «να λες τις σκέψεις σου και όχι να σκέφτεσαι τις συνέπειες”.

 

THE SMOKEY BANDITS
Η ελληνική συμμετοχή στο KOSMOS FESTIVAL, μια μπάντα που αποτελείται από 14 μέλη και δίνει έναν πιο συγχρονο χαρακτήρα στην μουσική του χθες έτσι ώστε να μπορούν να την εκτιμήσουν οι νεότερες γενιές.

 

Ιnfo: Θέατρο Βράχων, Φεστιβάλ Βύρωνα, τηλ.210 7626438, 210 7626738, www.festivalbyrona.gr
Η προπώληση για το φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει από τα καταστήματα Metropolis, Tickethouse, Public αλλά και διαδκικτυακά από την ιστοσελίδα www.ticketservces.gr.

Τιμές εισιτηρίων: 40- 50 ευρώ ανά ημέρα, ενώ η τιμή του κοινού εισιτηρίου για τις 2 μέρες φτάνει τα 65 ευρώ.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b