MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Τέχνης: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ειδική προσφορά για τη «Locandiera»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το Θέατρο Τέχνης διαθέτει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στα 14€ για την επιτυχημένη παράσταση του Γιάννη Κακλέα «Locandiera».

Locandiera: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ειδική τιμή στα εισιτήρια
| Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας
Monopoli Team

Το Θέατρο Τέχνης και η «Locandiera» γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να απολαύσουν την μουσική κωμωδία, που έχει ήδη γίνει talk of the town και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, ισχύει ειδική τιμή 14€ για παραστάσεις από Τετάρτη έως Παρασκευή.

Λίγα λόγια για το έργο

Η «Locandiera» του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα παρουσιάζεται σε μια φρέσκια, σύγχρονη εκδοχή, με πρωτότυπη μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου και ένα λαμπερό πρωταγωνιστικό δίδυμο: τη Βερόνικα Δαβάκη και τον Ιβάν Σβιτάιλο.

Η παράσταση έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, που γεμίζει ασφυκτικά το Θέατρο Τέχνης – Φρυνίχου, κάθε εβδομάδα, και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Ο Γιάννης Κακλέας αναμετριέται με ένα από τα κορυφαία έργα της ευρωπαϊκής κωμωδίας, φωτίζοντας την ακαταμάχητη Μιραντολίνα ως μια ηρωίδα που ξεπερνά τα όρια της εποχής της. Μια γυναίκα που αμφισβητεί, αντιστέκεται και ανατρέπει τους κανόνες, σε μια παράσταση όπου το χιούμορ συναντά τη διεισδυτική ματιά πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και τις κοινωνικές συμβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLocandiera: Η Μιραντολίνα γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας στο Θέατρο Τέχνης με προσφορά εισιτηρίων12.09.2018

Η σκηνή του Θεάτρου Τέχνης μεταμορφώνεται σ’ ένα ζωηρό ερωτικό παιχνίδι, μια κωμωδία σχέσεων με αιχμηρό λόγο, ένταση και σύγχρονη ματιά. Επί σκηνής μια τετραμελής ορχήστρα θα ερμηνεύει τα κομμάτια του Δημήτρη Παπαδημητρίου γραμμένα για την παράσταση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Locandiera» του Κάρλο Γκολντόνι στο Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Παίζουν: Βερόνικα Δαβάκη, Ιβάν Σβιτάϊλο, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Βάσια Λακουμέντα, Ντίνος Ποντικόπουλος, Σαμψών Φύτρος, Μάϊρα Γραβάνη

Παραστάσεις: Τετάρτη και Κυριακή: 19:00, Πέμπτη 20:00, Παρασκευή: 21:00 , Σάββατο: 18:00 | 21:00

Εισιτήρια:

12€-28€

Για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου: Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, ισχύει ειδική τιμή 14€ για παραστάσεις από Τετάρτη έως Παρασκευή.

Η «Locandiera» προσφέρει, για τις Πέμπτες 12, 19, 26 Μαρτίου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην ειδική τιμή των 14€.

Προπώληση: ticketservices.gr

Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα

 

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «RADIO 1: Η πιο λυπημένη μέρα της ζωής μου»
Εκδηλώσεις
Ιron Traces: Μια τοποειδική παράσταση χορού ως επανασύνδεση με το εξορυκτικό τοπίο της Σερίφου
Art & Culture
Πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη θεατρική σεζόν;
Θεατρικά Νέα
Η Δίκη: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ark
Θεατρικά Νέα
«Αντίο στον δικό μας κύριο Στέφανο»: Το Θέατρο Άλφα αποχαιρετά τον σπουδαίο θεατράνθρωπο