MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
26
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ιωάννης Απέργης – Κατερίνα Γερονικολού: «Ο κόσμος πάντα έχει ανάγκη το γέλιο»

Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Η Ληστεία της Συμφοράς”, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Monopoli Team

Οι δυο πρωταγωνιστές στην κωμωδία δράσης η «Ληστεία Της Συμφοράς», Κατερίνα Γερονικολού και Ιωάννης Απέργης, που παρουσιάζεται στο θέατρο «Λαμπέτη», φωτογραφίζονται μαζί για το OK! και μοιράζονται άγνωστα στιγμιότυπα πάνω και κάτω από τη σκηνή, τη στενή φιλία που τους συνδέει αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Στη διασκευή της βρετανικής κωμωδίας «Ληστεία Της Συμφοράς» που υπογράφει και σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης, μια εξαμελής συμμορία προσπαθεί με κάθε απίθανο και ξεκαρδιστικό τρόπο να καταφέρει να κλέψει ένα διαμάντι αμύθητης αξίας μέσα από μια τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Γερονικολού: Είμαι ξεκάθαρα εργασιομανής12.09.2018

«Είναι μια παράσταση-πρόταση που δεν μοιάζει με καμία άλλη της φετινής σεζόν στην Αθήνα. Είναι νεανική και έχει τρελό χιούμορ» λέει η Κατερίνα Γερονικολού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBackstage Stories με την Κατερίνα Γερονικολού (video)12.09.2018

«Σημαντικό ρόλο για να αποδεχτώ την πρόταση ήταν η παρέα που θα είμαστε. Με τους περισσότερους είμαστε φίλοι και εκτός δουλειάς» συμπληρώνει ο Ιωάννης Απέργης, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις και στην τηλεόραση φέτος, στον διπλό ρόλο των αδελφών Φουρτουνάκη από την Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα στον Alpha.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Eurovision 2026: Στη Βιέννη ο 70ός διαγωνισμός – Πότε θα πραγματοποιηθεί
Cine News
Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους “Πειρατές της Καραϊβικής”;
ShowBiz
Χανιά: Η απάντηση του δημάρχου στις επικρίσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη μετά την επεισοδιακή παράσταση
ShowBiz
Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα: «Ξέρουμε πού θα καταλήξει…»
ShowBiz
Antonio Banderas: Γιορτάζει τα 65 του χρόνια με ένα συγκινητικό μήνυμα
ShowBiz
Lindsay Lohan: Η ολική επαναφορά του «κακού κοριτσιού» του Χόλιγουντ
ShowBiz
Χρύσα Ρώπα: “Είχα χρόνια να κάνω θέατρο. Δεν είχα προτάσεις – και ξέρω γιατί”
ShowBiz
Κηδεία Όζι Όζμπορν: Η στιγμή που η Σάρον Όσμπορν φτάνει στην Black Sabbath Bridge
ShowBiz
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμουν ζεν πρεμιέ. Απλώς παρίστανα τον ωραίο» (vid)
ShowBiz
Χρύσα Ρώπα: «Είμαι λαϊκή ηθοποιός – Θα ήθελα να παίξω Εκάβη»
ShowBiz
Οι Oasis τρολάρουν το viral σκηνικό με την kiss cam
Cine News
Μάλκολμ Τζαμάλ Γουόρνερ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του Cosby Show