«Είσαι ηλίθιος;»: Η οργισμένη αντίδραση της Adele σε ομοφοβικό σχόλιο σε συναυλία της
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Adele δεν συγκρατήθηκε όταν άκουσε κάποιον από το κοινό να φωνάζει «Pride sucks!» («το Pride είναι χάλια») κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας και έδωσε τη δική της οργισμένη απάντηση.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο γεγονός πως ο Ιούνιος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Υπερηφάνειας φαίνεται πως ενόχλησε έναν θεατή στο σόου της Adele στο στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του φωνάζοντας «Pride sucks!» («το Pride είναι χάλια»).
Από ό,τι φαίνεται το ομοφοβικό αυτό σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση της Adele η οποία θέλησε να απαντήσει. «Ήρθες στο γ… μου σόου για να πεις ότι η υπερηφάνεια είναι χάλια; Είσαι γ… ηλίθιος; Μην είσαι τόσο γ… γελοίος. Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, σκάσε, εντάξει;», του απάντησε συγκεκριμένα.
During the Saturday night show of her Weekends with Adele residency in Las Vegas, the award-winning singer ripped into an audience member after they yelled out “Pride sucks!”.https://t.co/ifASGF11pA pic.twitter.com/zuDKGE0qvL
— Sky News (@SkyNews) June 2, 2024
Στη συνέχεια, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια επέστρεψε ψύχραιμα στο κανονικό πρόγραμμα της συναυλίας.
Όπως σημειώνει το TMZ, τον Ιούνιο του 2016, η Adele αφιέρωσε τη συναυλία της στην Αμβέρσα του Βελγίου στα θύματα των πρόσφατων τότε πυροβολισμών στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα, μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο ένα LGBTQ+ κλαμπ που άφησε πίσω της 49 νεκρούς.
Με πληροφορίες από Variety και Rolling Stone.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Ιππόλυτος»: Η παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου μάγεψε το κοινό στην Κίνα
- 67ο ΦΚΘ: μετά το «Μaestro» ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο σινεμά
- Η Nalyssa Green γιορτάζει 10 χρόνια “Κοκτέιλ” στο ΚΛΑΚΑΖ
- 67ο ΦΚΘ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
- The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything