MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Adele: «Τολμήστε να μου ρίξετε πράγματα και θα σας σκοτώσω» – Απηύδησε με το κοινό που πετά μέχρι και στάχτη σε καλλιτέχνες

Έχει παραγίνει τώρα τελευταία το κακό με τους fans που πετούν ό,τι βρουν πάνω στους καλλιτέχνες σε live, οπότε η Αντέλ είπε να πάρει τα μέτρα της και να τους προειδοποιήσει.

Monopoli Team

Και δικαίως το έκανε, αν σκεφτείς όλα όσα έχουν συμβεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μία fan έριξε στη σκηνή της Πινκ τη στάχτη της μητέρας της, φέρνοντας την τραγουδίστρια σε μία ελαφριά αμηχανία. Ο Λιλ Νας Χ δέχτηκε ένα sex toy πάνω στο stage, αλλά κάποιοι, όπως η Bebe Rexha και η Kelsea Ballerini, που χτυπήθηκαν άσχημα όταν προσγειώθηκαν αντικείμενο στο πρόσωπό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPink: Φαν πέταξε την τέφρα της μητέρας του στη σκηνή εν μέσω συναυλίας – Η αντίδραση της τραγουδίστριας12.09.2018

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τους fans και έχουν πάθει ελληνικά μπουζούκια, αλλά η Αντέλ δεν πρόκειται να το επιτρέψει και το έκανε ξεκάθαρο πριν ξεκινήσει τη συναυλία της στο Λας Βέγκας. «Σταματήστε να πετάτε πράγματα. Έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι στις συναυλίες έχουν αρχίσει να ξεχνούν τους καλούς τρόπους τους; Σας προκαλώ. Τολμήστε να ρίξετε κάτι και θα σας σκοτώσω γαμώτο!».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b