MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
16
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

5 τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι του 2024

Προτάσεις για καλοκαιρινά σχέδια που θα λατρέψετε.

Monopoli Team

Το μανικιούρ αποτελεί πάντα ένα θέμα προς συζήτηση, ειδικά όσο ο καιρός γίνεται πιο καλοκαιρινός. Οι προτάσεις από τους μεγάλους οίκους για τα νύχια το καλοκαίρι του 2024 διαφοροποιούνται από τα τετριμμένα.

Τα νύχια το καλοκαίρι του 2024 έρχονται από το παρελθόν

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε ένα look, από ένα περιποιημένο μανικιούρ, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την τεράστια άνθιση των nail salons. Τα νύχια για το καλοκαίρι του 2024 θα κάνουν αίσθηση.

Το κόκκινο χρώμα εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής και κλασική επιλογή του καλοκαιριού, αυτή τη σεζόν, όμως, βλέπουμε νέα σχέδια όπως τα chrome nails ή τη νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Τα απαλά και διάφανα χρώματα επαναφέρουν το σοφιστικέ στυλ και την απλότητα στο προσκήνιο, ενώ το καλοκαίρι κρύβει και εκπλήξεις όπως τα γκρι νύχια ή τα navy blue.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν φτιάχνεις τα νύχια σου12.09.2018

Η πιο extravaganza πρόταση είναι τα coquette nails. Μία τάση που συνδυάζει το ροζ με girly λεπτομέρειες, όπως πέρλες και φιόγκους. Μπορείτε να το πέτυχετε ζωγραφίζοντας έναν φιόγκο, αν θέλετε το αποτέλεσμα πιο απλό, ή τοποθετήστε έναν φιόγκο, αν είστε μαξιμαλιστές.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά