MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
16
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για την επιστροφή της αγαπημένης cult ταινίας

Ύστερα από 23 χρόνια επιστρέφει «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα
Monopoli Team

Ύστερα από 23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Η σπαρακτική κωμωδία που έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν, αναμένεται να χαρίσει γέλιο και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η cult ταινία γίνεται σειρά12.09.2018

«Γέλασα πάρα πολύ όταν διάβασα το κείμενο, φανταστείτε όταν θα είναι μονταρισμένο και έτοιμο. Πολύ ακριβή παραγωγή, παρα πολλοί χώροι, τελευταίας τεχνολογίας πράγματα. Θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση. Εγώ θα είμαι ο βαρώνος Σεβαστός, ο πολύ πλούσιος που μηχανοραφεί, κάνει τα πάντα, δεν θα σκεφτεί ανθρώπινη ζωή, έχει σχεδόν την Τζάιαντ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος.

«Είμαι η αδελφή Τζαβάρα, που είμαι η κολλητή της ηγουμένης, λίγο αγαθή, αλλά την κατάλληλη στιγμή βρίσκω τη λύση πάντα», τόνισε η Άννα Κουρή.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από Cine News