MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η cult ταινία γίνεται σειρά

Η σειρά έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, για να διαλευκάνει αν όντως το Τζέλα Δ… είχε φουγάρα.

Monopoli Team

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝα με λες μαμά: Μαρία Κίτσου, Φιλαρέτη Κομνηνού και Δανάη Επιθυμιάδη για την νέα σειρά του Alpha12.09.2018

Τα πράγματα είναι επίσημα, ο Alpha προχώρησε σε ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν της μυθοπλασίας του και οι προσδοκίες είναι πολλές.

«Η παρωδία είναι μια γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Και εμείς 23 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο Κλάμα αλλά παρωδούμε την σύγχρονη τηλεόραση», λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η υπόθεση της σειράς

Πελοπόννησος, σήμερα. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το Τζέλα Δ και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b