Monopoli Team
08.05.2024
Πρωτοβουλία για την κατοχύρωση του ντονέρ κεμπάπ στην ΕΕ έλαβε η Τουρκία, ζητώντας να σερβίρεται με συγκεκριμένο τρόπο, δηλαδή μόνο με μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών, ενώ τα κομματάκια κοτόπουλου θα μπορούν να έχουν πάχος μεταξύ ενός και δύο εκατοστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού βρίσκουμε το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα;12.09.2018
Το ντονέρ κεμπάπ, το κλασικό πιάτο κρέατος, αποτελείται από λεπτοκομμένες φέτες μοσχαρίσιου κρέατος, αρνιού ή κοτόπουλου, που περιστρέφονται πάνω σε μια ανοξείδωτη σούβλα πάνω από τη φωτιά και μαγειρεύονται καθώς περιστρέφονται κάθετα γύρω από τον άξονά του. Πριν μπει στη σούβλα, μαρινάρεται σε ένα μείγμα από γιαούρτι, πιπέρι, πελτέ ντομάτας, βότανα, μπαχαρικά και αλάτι.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ποδηλατικός Γύρος στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα;
Hot or Not #115: Κοππέλια στη Λυρική, σινεμά κάτω από τα αστέρια στο Cine Paris και Maestro – Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
O Θεόδωρος Κουρεντζής και η Utopia Orchestra στο Μέγαρο Μουσικής
Η Βάσια Ατταριάν ανεβάζει το “Farewell / Εν τόπω χλοερώ” και μάς καλεί σ΄ έναν γάμο. Ή μία κηδεία – όπως το πάρει κανείς
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Κυριακή 19 Μαΐου
Πέντε στάσεις στην Αθήνα για καλό street food
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε στην τηλεόραση το ΣΚ;
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Πώς θα γιορτάσουν τα μουσεία της Αθήνας;
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες το Σάββατο 18 Μαΐου