MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

4 καταστάσεις που συνδέονται με την ημικρανία και τι μπορείς να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα

Τα 4 διαφορετικά ζητήματα υγείας που συνήθως συνυπάρχουν με την ημικρανία.

Monopoli Team

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ίδρυμα Ημικρανίας, είναι πολύ πιο πιθανό κάποιες ασθένειες να εμφανιστούν σε άτομα με ημικρανία – συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης, του άγχους, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, των διαταραχών ύπνου και άλλων – υποδηλώνοντας ότι αυτές οι καταστάσεις συνδέονται κατά κάποιο τρόπο.

Όσον αφορά τη χρόνια ημικρανία, μια έκθεση από το Headache & Migraine Policy Forum αναφέρει ότι σχεδόν το 90% των ατόμων με χρόνια ημικρανία έχουν και άλλη μια χρόνια πάθηση υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈγκριση νέας θεραπείας για την αιμορροφιλία Α12.09.2018

Όταν έχετε περισσότερες από μία χρόνιες παθήσεις, η καθεμία πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, ακόμα κι αν μια πάθηση θα μπορούσε να έχει επίδραση σε μια άλλη. Έτσι, εάν έχετε άγχος ή κατάθλιψη και ημικρανία, το άγχος ή η κατάθλιψη πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως και η ημικρανία. Η θεραπεία για το άγχος ή την κατάθλιψη μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της ημικρανίας σας — αλλά είναι απίθανο αυτή η θεραπεία να κάνει τα συμπτώματα της ημικρανίας να εξαφανιστούν εντελώς.

Εάν λοιπόν έχετε κάποια άλλη χρόνια πάθηση μαζί με ημικρανία, είναι σημαντικό να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο της συνολικής σας υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά