MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Νόστιμη νηστεία σε 5 cool spots

Ποιος είπε πως η νηστεία δεν μπορεί να είναι και νόστιμη; Πάμε να δούμε μαζί 5 spots, που κάνουν τη νηστεία… εύκολη υπόθεση!

Μαριαλενα Μάλλιου | 20.04.2024

Το Πάσχα πλησιάζει και, μέχρι να έρθει η Ανάσταση, η νηστεία καλά κρατεί. Κατανοούμε, βέβαια, πως με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, ακόμη και να θέλεις να νηστέψεις είναι δύσκολο να τα καταφέρεις, όταν είσαι συνέχεια στο τρέξιμο. Συν του ότι αν η μοναδική σου έξοδος για χαλάρωση είναι μία έξοδος για φαγητό, γιατί να περιοριστείς σε κάτι που δεν σου αρέσει;

Ποιος είπε, όμως, πως η νηστεία δεν μπορεί να είναι και νόστιμη; Πάμε να δούμε μαζί 5 spots, που κάνουν τη νηστεία παιχνιδάκι!

Vegan Vandal

Όπως το λέει και το όνομά του, το Vegan Vandal είναι το τέλειο spot για όποιον θέλει να αποφύγει τα κρεατικά και τα αρτύσιμα (κατά τη διάρκεια της νηστείας). Σαλάτες, ορεκτικά, γλυκά, αλλά και street food προτάσεις, όλα προσεγμένα, πεντανόστιμα και, κυρίως, νηστίσιμα, κάνουν τη νηστεία σας παιχνιδάκι!
Διεύθυνση: Αμύντα 15, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2108214003

Holy Llama

Αν, από την άλλη, έχεις λιγούρα για γλυκό, μην αγχώνεσαι! Το Holy Llama είναι εδώ για σένα, χωρίς να επηρεάσει καθόλου (μα καθόλου) την νηστεία σου. Αν δεν το γνώριζες ήδη, τα προϊόντα του μαγαζιού είναι plant based και 100% κατάλληλα για να σε συνοδεύουν στη νηστεία σου!
Διεύθυνση: Νίκης 23, Σύνταγμα 10557
Τηλέφωνο: 2103318913

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠραξιτέλους: Ένας δρόμος γεμάτος… γεύσεις που πρέπει να ανακαλύψεις12.09.2018

Wild Souls

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο Wild Souls, αλλά, πραγματικά, το αξίζει κάθε φορά! Ένα από τα πιο δημιουργικά και ιδιαίτερα vegan spots του κέντρου, το οποίο μας περιμένει για να προτείνει τους δικούς του απίθανους, δημιουργικούς συνδυασμούς, κατά την περίοδο της Σαρακοστής (αλλά και γενικότερα), που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι μας λείπει το κρέας!
Διεύθυνση: Βουλής 36, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2103231438

Keenkies
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keenkies (@keenkies)

Και πάμε στο Keenkies και σε ακόμα ένα αγαπημένο spot, με πολλές vegan -ή, αλλιώς, νηστίσιμες- επιλογές. Είτε έχεις όρεξη για γλυκό, είτε για αλμυρό, το Keenkies είναι εδώ με μία σειρά από προτάσεις για εσάς. Γλυκοί και αλμυροί λουκουμάδες, γλυκά και αλμυρά πεϊνιρλί και διάφορες άλλες επιλογές, μας περιμένουν για να κάνουμε τη νηστεία μας πεντανόστιμη!
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 56, Αθήνα 10681
Τηλέφωνο: 2103815278

Nudie Foodie

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας με ένα healthy μέρος και το Nudie Foodie στου Ψυρρή. Στο Nudie Foodie θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από vegan -και κατ’ επέκταση κατάλληλες για τη νηστεία- επιλογές. Από brunch επιλογές, μέχρι vegan burger, πίτσα, σαλάτες και γλυκά, ό,τι χρειάζεστε για να νοστιμέψετε τις μέρες σας θα το βρείτε εδώ.
Διεύθυνση: Αισχύλου 42, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2103311313

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b