MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο χυμός φρούτων δεν είναι όσο υγιεινός φαντάζεσαι – Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τις παγίδες

Μπορεί να προέρχεται από φρούτα, όμως ο χυμός δεν έχει μεγάλη θρεπτική αξία.

Monopoli Team

Το κεφάλαιο διατροφή είναι αρκετά περίπλοκο και χρειάζεται μεγάλη μελέτη για να μπορέσεις να ερμηνεύσεις τους κανόνες, τις εξαιρέσεις, τις παρατηρήσεις και τις υποσημειώσεις που κρύβονται για καθετί που μπορεί να καταλήξει στο στομάχι μας. Κι αν και τα τελευταία χρόνια, η ενημέρωση γύρω από τη σωστή διατροφή και τη σημασία του ποιοτικού φαγητού στην καθημερινότητά μας έχουν αυξηθεί, δεν σταματούν να έρχονται στο φως καινούργιες μελέτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυμβουλές «αντικαρκινικής» διατροφής από τη διατροφολόγο12.09.2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυμβουλές «αντικαρκινικής» διατροφής από τη διατροφολόγο12.09.2018

Ο χυμός, για παράδειγμα, αποτελεί για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων βασική επιλογή στο πρόγραμμα της διατροφής της, πιστεύοντας ότι λαμβάνει τα ίδια θρεπτικά συστατικά που θα λάμβανε αν έτρωγε ένα φρούτο. Οι διατροφολόγοι θα δεχτούν αυτή τη θέση για τους φυσικούς χυμούς – αποκαλύπτοντας, όμως, τα μελανά σημεία της – ωστόσο θα διαφωνήσουν κάθετα όσον αφορά στους συσκευασμένους χυμούς.

Unsplash

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι χυμοί φρούτων περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, που αυτομάτως τους καθιστά ένα ανθυγιεινό προϊόν. Η θρεπτική αξία του χυμού μειώνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την επεξεργασία του, με αποτέλεσμα οι διατροφολόγοι να μην τον συνιστούν

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b