MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ήμουν στη Μόσχα όταν έγινε η επίθεση – Ήταν σοκαριστικό» (vid)

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον” και αποκάλυψε ότι βρισκόταν στη Μόσχα την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Monopoli Team

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την αγάπη της για την δεύτερη πατρίδα της, την Ελλάδα, για τα ταξίδια της, αλλά και για την τρομοκρατική επίθεση που συντάραξε τη Ρωσία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι βρισκόταν στη Μόσχα την ημέρα της επίθεσης.

“Ήμουν εκεί, γιατί πήγα να επισκεφτώ τη μητέρα μου, που έχει προβλήματα υγείας. Ήταν σοκαριστικό” είπε η ηθοποιός για το τραγικό γεγονός. “Βέβαια, το μάθαμε από τις ειδήσεις. Ο κόσμος ήταν πολύ συγκινημένος, συσπειρώθηκε πάρα πολύ, έτρεξαν να βοηθήσουν να δώσουν αίμα. Η ασφάλεια της χώρας κλονίστηκε, είναι πολύ σημαντικό… Είναι σοκαριστικό, ό,τι και να λέμε, κόσμος που απλά είχε πάει σε μία συναυλία, οικογένειες με μικρά παιδιά ήταν εκεί, ήταν τραγικό” ανέφερε η ηθοποιός, η οποία εμφανώς συγκινημένη θέλησε να μιλήσει για τον χαμό της καλής της φίλης, ηθοποιού και χορεύτριας, Βαρβάρας Μερτύρη, που έφυγε πριν από δύο εβδομάδες από τη ζωή, λέγοντας ότι λόγω της απουσίας της στη Μόσχα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία της.

“Ο Έλληνας κρατά ακόμα τη γενναιοδωρία της ψυχής του”

“Μου είχαν πει να μείνω στην Αμερική, αλλα ήταν λάθος timing για εμένα” αποκάλυψε η ηθοποιός. “Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Πραγματικά αγαπάω την Ελλάδα, αισθάνομαι πολύ οικεία και όμορφα, νιώθω ότι βρήκα τον εαυτό μου εδώ. Εκεί δεν ένιωσα οικεία, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε η κοινωνία, αλλά δεν αφουγκράστηκα κάτι οικείο”.

“Όταν είχα πρωτοέρθει στην Ελλάδα όλα μου φαίνονταν “πολύ ωραία”, και το λέω κυρίως για τους ανθρώπους. Παρ’ όλο που αλλάζουν οι εποχές, ο Έλληνας κρατά ακόμα τη ψυχική του γενναιοδωρία, που είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να σε στηρίξει, να σε ακούσει, να σε βοηθήσει, όταν το έχεις ανάγκη” είπε η ηθοποιός, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαμίλα Κουλίεβα: «Η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται από τους followers»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b