MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ταμίλα Κουλίεβα: «Η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται από τους followers»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα μίλησε στο “Πάμε Δανάη” με αφορμή την παράσταση “Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας” που σκηνοθετεί.

Ταμίλα Κουλίεβα, Παγιδευμένοι
Ταμίλα Κουλίεβα, Παγιδευμένοι
Monopoli Team

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Ταμίλα Κουλίεβα ανεβάζει τη μαύρη κωμωδία του Dimitri Danilov “Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, μετά από επιλεγμένα θεατρικά έργα για παιδιά που είχε ανεβάσει στο παρελθόν.

Με αφορμή την πλούσια θεατρικά χρονιά που την περιμένει – θα συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού στην παράσταση “Da” που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, από 6 Οκτωβρίου – η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα μίλησε στο “Πάμε Δανάη”.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση που σκηνοθετεί και για τη συμμετοχή του ΛΕΞ σε αυτή, αλλά και για το “viral” φιλί που είχε δώσει με την Τάνια Τσανακλίδου στην πρόσφατη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, “Ζωή”.

Αφορμή της συνέντευξης υπήρξε φυσικά η παράσταση που σκηνοθετεί η ίδια, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σαμουήλ Ακίνολα, Πάνος Ζυγούρος, Αλίκη Κακολύρη και ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

«Για μένα στο έργο αυτό, πίσω από τις κωμικές καταστάσεις, βρίσκεται ανεξάντλητο βάθος, που αποκαλύπτει τον πολύ επίκαιρο, σοβαρό και ανθρώπινο προβληματισμό. Πόσο ευάλωτος είναι ο άνθρωπος, απέναντι στους μηχανισμούς του συστήματος. Μέσα από τις καταστάσεις του έργου, στην κωμική αποτύπωσή τους, βλέπουμε την δική μας πραγματικότητα… και εκεί το γέλιο σταμάτα… Οι ήρωες του έργου είναι τόσο «αναγνωρίσιμοι», που ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του μέσα από τους χαρακτήρες της παράστασης» είχε αναφέρει η Ταμίλα Κουλίεβα στο σκηνοθετικό σημείωμα, που συνοδεύει την περιγραφή της παράστασης.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Μάκμπεθ: Ακρόαση για παιδιά 8-12 ετών στην παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Θεατρικά Νέα
A Biographical Wardrobe: Στο Onassis Ready, η Τίλντα Σουίντον αφηγείται τη ζωή της μέσα από μια εκλεκτική συλλογή ρούχων
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Τρεις Αδερφές (θα έρθουν καλύτερες μέρες)»
Art & Culture
Η Λυρική Σκηνή στήνει τον χορό των τσιγγάνων στις φυλακές Θήβας
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο