MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ταμίλα Κουλίεβα: «Η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται από τους followers»

Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα μίλησε στο “Πάμε Δανάη” με αφορμή την παράσταση “Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας” που σκηνοθετεί.

Ταμίλα Κουλίεβα, Παγιδευμένοι
Ταμίλα Κουλίεβα, Παγιδευμένοι
Monopoli Team

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Ταμίλα Κουλίεβα ανεβάζει τη μαύρη κωμωδία του Dimitri Danilov “Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, μετά από επιλεγμένα θεατρικά έργα για παιδιά που είχε ανεβάσει στο παρελθόν.

Με αφορμή την πλούσια θεατρικά χρονιά που την περιμένει – θα συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού στην παράσταση “Da” που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, από 6 Οκτωβρίου – η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα μίλησε στο “Πάμε Δανάη”.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση που σκηνοθετεί και για τη συμμετοχή του ΛΕΞ σε αυτή, αλλά και για το “viral” φιλί που είχε δώσει με την Τάνια Τσανακλίδου στην πρόσφατη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, “Ζωή”.

Αφορμή της συνέντευξης υπήρξε φυσικά η παράσταση που σκηνοθετεί η ίδια, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σαμουήλ Ακίνολα, Πάνος Ζυγούρος, Αλίκη Κακολύρη και ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

«Για μένα στο έργο αυτό, πίσω από τις κωμικές καταστάσεις, βρίσκεται ανεξάντλητο βάθος, που αποκαλύπτει τον πολύ επίκαιρο, σοβαρό και ανθρώπινο προβληματισμό. Πόσο ευάλωτος είναι ο άνθρωπος, απέναντι στους μηχανισμούς του συστήματος. Μέσα από τις καταστάσεις του έργου, στην κωμική αποτύπωσή τους, βλέπουμε την δική μας πραγματικότητα… και εκεί το γέλιο σταμάτα… Οι ήρωες του έργου είναι τόσο «αναγνωρίσιμοι», που ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του μέσα από τους χαρακτήρες της παράστασης» είχε αναφέρει η Ταμίλα Κουλίεβα στο σκηνοθετικό σημείωμα, που συνοδεύει την περιγραφή της παράστασης.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b