MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Smartwatches: Πώς μεταμορφώνουν το fitness;

Τα smartwatches απέκτησαν ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μπαίνουν και νέοι «παίκτες» στο παιχνίδι.

Monopoli Team

Αν και μπορεί τα smartwatches να έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια φανατικούς υποστηρικτές υπάρχουν και εκείνοι που παραμένουν είτε αδιάφοροι προς αυτά είτε διστακτικοί απέναντί τους. Κανείς τους όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ένα smartwatch έχει καταστεί ένα ισχυρό εργαλείο στον τρόπο με τον οποίο γυμναζόμαστε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να εξετάσουμε πώς τα έξυπνα αυτά ρολόγια έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠερπάτημα μετά το φαγητό: Είναι ή όχι καλή συνήθεια;12.09.2018

Η άνοδος

Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα smartwatches στην αγορά δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα. Εμφανίστηκαν δειλά-δειλά ως επεκτάσεις στα smartphone τηλέφωνά μας. Μας προσέφεραν κυρίως βασικές λειτουργίες όπως μεταξύ άλλων, ειδοποιήσεις για κλήσεις ή μηνύματα, υπολογισμούς ή ως μέσα αναπαραγωγής της μουσικής μας. Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν άφησε τα έξυπνα αυτά ρολόγια χωρίς αναβαθμίσεις. Αντιθέτως, σήμερα, τα όσα μπορείς να κάνεις με ένα smartwatch ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις την ίδια τη.. φαντασία! Έτσι, τα smartwatches απέκτησαν ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να μπαίνουν και νέοι «παίκτες» στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b