MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Majestic (Athens): Στο «σφυρί» για 48 εκατ. ευρώ το ακριβότερο ακίνητο στην Αθήνα

Σπίτι από μάρμαρο και ξύλο επιφάνειας 2.045 τ.μ. με 20 μπάνια, 20 υπνοδωμάτια και πιάτο την ανεπανάληπτη θέα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Monopoli Team

Σε δημοπρασία τέθηκε το σπίτι του σεΐχη Ταχνούν μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και Μακρυγιάννη γωνία, Majestic Athens, το οποίο είναι το ακριβότερο ακίνητο στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα πολυτελές κτίριο συνολικής επιφάνειας 2.045 τετραγωνικών μέτρων, με 20 μπάνια, 20 υπνοδωμάτια και είναι από μάρμαρο και ξύλο, ενώ κοστίζει 48 εκατομμύρια ευρώ.

Από την ταράτσα του μπορεί να δει κανείς την Ακρόπολη και την Πλάκα και πρόκειται για ένα οικοδόμημα μοναδικής αισθητικής. Όσον αφορά στις προσφορές, ο οίκος Sotheby’s είχε αρχική τιμή 55 εκατ. ευρώ και πλέον το εν λόγω ακίνητο κοστίζει 45 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο οίκος Engel & Volkers είχε θέσει αρχική τιμή 50 εκατ. ευρώ για το σπίτι και πλέον η σημερινή τιμή του ακινήτου είναι στα 48 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜεγαλύτερη κατά μία ημέρα, η Art Athina δίνει ραντεβού στο Ζάππειο12.09.2018

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή «Μακρυγιάννη», μία «ανάσα» από την Πλάκα, το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο, σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της πρωτεύουσας και της Ελλάδας συνολικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b