MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η NASA θέλει να κατασκευάσει σιδηρόδρομο στη Σελήνη – Θα ονομάζεται «Moon Train»

Μελλοντικά οι αστροναύτες θα μπορούν να μετακινούνται με τρένο στην επιφάνεια της Σελήνης.

Monopoli Team

Σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, η οποία ίσως επαναπροσδιορίσει την εξερεύνηση της Σελήνης, σκοπεύουν να προχωρήσουν οι ΗΠΑ, καθώς προγραμματίζουν να σχεδιάσουν ένα σιδηροδρομικό δίκτυο στο φεγγάρι. Ναι, καλά διάβασες. Αυτό, σημαίνει ότι μελλοντικά οι αστροναύτες θα μπορούν να μετακινούνται με τρένο στην επιφάνεια της Σελήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «The Economic Times», η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων της NASA (DARPA) επέλεξε τη Northrop Grumman για να σχεδιάσει ένα σιδηροδρομικό δίκτυο με βάση τη Σελήνη, στο πλαίσιο της δεκαετούς μελέτης δυνατοτήτων της DARPA για τη Σεληνιακή Αρχιτεκτονική (LunA-10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ125 γλυπτά του Τζεφ Κουνς τα πρώτα έργα που ταξιδεύουν στη Σελήνη12.09.2018

Το φουτουριστικό τρένο θα ονομάζεται «Moon Train» και θα μεταφέρει ανθρώπους, προμήθειες και εμπορικά φορτία στην επιφάνεια του φεγγαριού, ανέφερε η Northrop Grumman σε ανακοίνωσή της. Με απλά λόγια, το σχέδιο είναι να αναπτυχθούν οι τεχνολογίες που θα επιτρέψουν στους διαστημικούς οργανισμούς και τις εταιρείες να έχουν πρόσβαση στους πόρους, τις εγκαταστάσεις και τις πληροφορίες των άλλων για την προώθηση περαιτέρω ευκαιριών παρουσίας των ανθρώπων στη Σελήνη.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b