MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Καραμίχος: «Αναθεώρησα τα πάντα μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο» (vid)

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο “MEGA Καλημέρα” για την περιπέτεια υγείας του, μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Το πρωί της Τρίτης (19/03), ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Mega Καλημέρα” και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που πέρασε πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

“Στις 6 Απρίλη στην Εθνική Πινακοθήκη γίνεται ένα συνέδριο για την πρόληψη με τον θωρακοχειρουργό μου, Κοσμά Ηλιάδη, που με χειρούργησε” θέλησε να ενημερώσει αμέσως ο ηθοποιός. “Πάρα πολύς κόσμος μου γράφει στα social media ότι ‘χάρη σε εσάς έκανα προληπτικές εξετάσεις και ευτυχώς βρήκαμε κάτι σε πρώιμο στάδιο'” ανέφερε.

“Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πνεύμονας δεν δίνει κανένα σύμπτωμα, όταν δίνει είναι αργά. Εκείνο το πρωί είχα πάει για προληπτικές εξετάσεις με την κόρη μου, γιατί ένιωθε κούραση μετά τον κορονοϊό. Οι εξετάσεις της κόρης μου βγήκαν καθαρές, ενώ στις δικές μου βρέθηκαν κάποια δείγματα” ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο ένας τελευταίος χρόνος πριν την διάγνωσή του, ήταν πολύ πιεστικός. “Είχαν γίνει πολλά. Είχε συσσωρευτεί πολύς θυμός, πολλή απειλή, πολλές ανατροπές, αλλαγές, πολλή πίεση και το ένιωθα ότι κάπου θα έσπαγε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Μπορεί και να τρόμαξα, αλλά το καταπίεζα. Νόμιζα ότι θα κάνω τις εξετάσεις και θα δείξει ότι δεν είναι τίποτα. Έκανα τις εξετάσεις και τελικά έδειξε κάτι και ο γιατρός πρότεινε να κάνω άμεση εισαγωγή” αποκάλυψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καραμίχος για τα Τέμπη: «Αυτή η απώλεια δεν μπορεί να συγχωρεθεί» (vid)12.09.2018

“Αναθεώρησα τα πάντα. Μου βγήκε κάτι περίεργο, ειδικά με το χειρουργείο, αισθανόμουν σαν ένα τραυματισμένο ζώο. Μου θύμισε πολύ τα παιδικά μου χρόνια,  που είσαι σε άμυνα και θέλεις να είσαι μόνο εκεί που είσαι πολύ ασφαλής. Στο νοσοκομείο πήγαμε ολόκληρη μπάντα, εννιά φίλοι, 5 το πρωί. Με έβαλαν μέσα, με αποχαιρέτησαν… Δεν έκανα περίεργες σκέψεις, έχουμε πολύ καλούς γιατρούς στην Ελλάδα”, πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ ανέφερε επίσης πως όσο βρισκόταν στην εντατική είχε συγκοπικά επεισόδια, με τα οποία όπως είπε, “λύθηκε και γιατί είχα λιποθυμίες κάποιες φορές στη ζωή μου”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b