MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η επόμενη ταινία του Λάνθιμου με την Emma Stone

Η Searchlight ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του Kinds of Kindness στους κινηματογράφους.

Monopoli Team

Η ταινία “Kinds of Kindness”, η επόμενη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου και της Emma Stone, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι, στις 21 Ιουνίου.

Αν και η πλοκή παραμένει άγμωστη, το “Kinds of Kindness” είναι μια ταινία ανθολογίας που επανασυνδέει τη Stone με τους συμπρωταγωνιστές της στο “Poor Things”, Willem Dafoe και Margaret Qualley, καθώς και τον ηθοποιό του “The Favourite”, Joe Alwyn. Οι Jesse Plemons, Hong Chau, Hunter Schafer και Mamoudou Athie θα συμπληρώσουν το καστ.

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έγραψε μαζί τα σκοτεινά θρίλερ και τις παράλογες κωμωδίες “Ο Αστακός”, “Ο θάνατος του ιερού ελαφιού” και “Κυνόδοντας”. Η ταινία, με αρχικό τίτλο “And”, γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022.

Το “Kinds of Kindness” είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ της Στόουν και του Λάνθιμου, οι οποίοι μόλις επανενώθηκαν στην ταινία “Poor Things”, που χάρισε στην Στόουν το δεύτερο Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Εκείνη η ταινία, που επίσης διανέμεται από την Searchlight, κέρδισε συνολικά τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και τα βραβεία παραγωγής και κοστουμιών. Το “Poor Things”, παίζεται ακόμα στις αίθουσες και έχει ξεπεράσει εντυπωσιακά τα 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η Στόουν και ο Λάνθιμος συνεργάστηκαν επίσης στο βραβευμένο με Όσκαρ του 2018 “The Favourite” και στην ταινία μικρού μήκους “Βληχή”. Βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για τη διοργάνωση της έκτης τους ταινίας, ένα ριμέικ της νοτιοκορεατικής κωμωδίας φαντασίας “Save the Green Planet”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSave the Green Planet: Η Emma Stone ξανά πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Η Emma Stone έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δημιουργική διαδικασία του Γιώργου Λάνθιμου, λέγοντας: “Ο Γιώργος αισθάνεται ότι μεγάλο μέρος της διαδικασίας του να δουλεύει με ανθρώπους ή να βάζει ανθρώπους στις ταινίες του έχει να κάνει με το ποιος είναι ως άτομο. Δεν βασίζεται μόνο στην ερμηνεία”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b