MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Save the Green Planet: Η Emma Stone ξανά πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά, σε τέταρτη ταινία.

Monopoli Team

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά, σε τέταρτη ταινία.

Όπως αναφέραμε, ο Λάνθιμος πρόκειται να σκηνοθετήσει το ριμέικ της νοτιοκορεατικής κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας του 2003 “Save the Green Planet”. Σύμφωνα και πάλι με το Variety, η Στόουν βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Το Variety αναφέρει ότι η Stone είναι πιθανό να αναλάβει έναν δεύτερο ρόλο στην ταινία, αφού στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες The Favourite και Poor Things του Έλληνα σκηνοθέτη.

Το αγγλόφωνο ριμέικ της καλτ κωμωδίας που σημείωσε επιτυχία βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό – για πρώτη φορά αναφέρθηκε το 2020, με τον Joon-hwan Jang, ο οποίος σκηνοθέτησε το πρωτότυπο, να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Το “δυναμικό δίδυμο” των Λάνθιμου και Στόουν (όπως τους αποκαλεί το εξώφυλλο του πιο πρόσφατου Variety) είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει μεγάλη προσοχή, μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Poor Things – με άλλη μία ταινία να βρίσκεται στα σκαριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBAFTA 2024: 5 βραβεία για το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Μετά το The Favourite και το Poor Things, για το τελευταίο εκ των οποίων η Stone διεκδικεί το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Όσκαρ τον επόμενο μήνα, η επόμενη συνεργασία του Λάνθιμου και της Stone είναι η ταινία “Kinds of Kindness”, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Willem Dafoe, Hunter Schafer και Jesse Plemons και είναι πιθανό να βγει στις αίθουσες φέτος.

Τι είναι το ‘Save the Green Planet’;

Το “Save the Green Planet” επικεντρώνεται σε έναν άνδρα με παραισθήσεις, τον Byeong-gu (Shin Ha-kyun) και τη φίλη του Su-ni (Hwang Jeong-min), η οποία είναι πεπεισμένη ότι οι εξωγήινοι πρόκειται να επιτεθούν στη Γη. Για να σώσουν τη Γη, απαγάγουν ένα φαρμακευτικό στέλεχος (Baek Yoon-sik) που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινος. Τελικά αποκαλύπτεται ότι οι παραισθήσεις του Byeong-gu προέρχονται από τη μητέρα του, η οποία δηλητηριάστηκε σε ένα τεστ φαρμάκου από την εταιρεία του στελέχους. Ο απαγωγέας και ο όμηρος εμπλέκονται σε μια μάχη του μυαλού, καθώς η ιστορία παίρνει διάφορες ανατροπές και οδηγεί σε μια συγκλονιστική κορύφωση. Ο Τζανγκ εμπνεύστηκε από την ταινία Misery του Ρομπ Ράινερ του 1990, αλλά επιθυμούσε να γυρίσει μια ταινία από την οπτική γωνία του απαγωγέα, αντί για αυτήν. Η ταινία έγινε επιτυχία στα φεστιβάλ κατά την κυκλοφορία της το 2003 και κέρδισε στον Jang το βραβείο Golden Bell στη Νότια Κορέα για τον καλύτερο νέο σκηνοθέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η μεγάλη επιστροφή του Βιμ Βέντερς12.09.2018

Το ριμέικ του Save the Green Planet θα γράψει ο Will Tracy, ο οποίος έγραψε το The Menu και αρκετά επεισόδια της σειράς Succession. Η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα αυτό το καλοκαίρι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b