MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Kate Middleton: Τι απαντά μετά τον σάλο για την επεξεργασία της φωτογραφίας με τα παιδιά της

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τη φωτογραφία της Kate Middleton με τα παιδιά της, έπειτα από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Τι είπε η ίδια;

Monopoli Team

Η επίμαχη φωτογραφία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, δημιούργησε ερωτήματα, καθώς είχε υποστεί επεξεργασία και έπειτα αποσύρθηκε από τα μεγάλα βρετανικά μέσα.

Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση η Kate Middleton ανέλαβε την ευθύνη για το μπέρδεμα που προκλήθηκε μετά την απόσυρση από τα μεγαλύτερα πρακτορεία της πρώτης φωτογραφίας της μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον;12.09.2018

Σε δήλωσή της που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον δηλώνοντας ότι «συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία φωτογραφιών».

«Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας», αναφέρει στη δήλωσή της.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b