MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον;

Οι viral θεωρίες συνωμοσίας που βγάζουν νόημα

Monopoli Team

Η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στον νοσοκομείο, χειρουργήθηκε, βγήκε από το νοσοκομείο και τη χάσαμε. Δεν πέθανε η γυναίκα, απλώς σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις, και το ίντερνετ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: Πρόσφερε χώρο για θεωρίες συνωμοσίας.

Για να δώσουμε ένα μικρό δίκιο στους απανταχού συνωμοσιολόγους, η μία (1) φωτογραφία της που κυκλοφόρησε, ήταν παπαρατσική, την έδειχνε να οδηγεί με τη μαμά της πλάι της, και δημοσιεύθηκε παντού εκτός από την Αγγλία. Μέχρι κι η Daily Mail περιέγραψε την εικόνα, αλλά δεν την έδειξε. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι πρόσφεραν απλόχερα υλικό για «δημιουργική σκέψη», το οποίο κάθε ψεκ που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να εκμεταλλευτεί.

Πού είναι η Κέιτ, άραγε; Έχουμε δώσει τη λογική, βαρετή εκδοχή, οπότε πάμε να δούμε τι συμβαίνει στ’ αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Βασιλικά σκάνδαλα και γαλαζοαίματα ειδύλλια στο α’ μέρος του τελευταίου κύκλου12.09.2018

Το Παλάτι δεν έχει δώσει πληροφορίες για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλία, οπότε ο κόσμος έπρεπε να γεννήσει ιδέες. Την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Ουίλιαμ απείχε από το μνημόσυνο του νονού του και τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, έγραφαν στο Χ ότι έμεινε σπίτι με την Κέιτ, η οποία είχε να βγει καιρό έξω επειδή έκοψε αφέλειες μόνη της. Στηρίζω, θα έκανα το ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b