MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Dear England: Το National Theatre Live στο Μέγαρο με μια παράσταση με τον Joseph Fiennes

«Dear England» , το νέο έργο του James Graham με πρωταγωνιστή τον Joseph Fiennes, προβάλλεται, σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Eθνικό Θέατρο της Βρετανίας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Monopoli Team

Η παράσταση «Dear England» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Rupert Goold [Ρούπερτ Γκουλντ] και προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 8:00 το βράδυ (με ελληνικούς υπότιτλους) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Η μετάδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του NTLive που φέρνει στην οθόνη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών εξαιρετικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας.

Dear England: Το National Theatre Live στο Μέγαρο με μια παράσταση με τον Joseph Fiennes

«Dear England»: Η παράσταση

Μπορεί στο «Dear England», στο νέο έργο του James Graham [Τζέημς Γκρέιαμ] (Sherwood), η Εθνική Αγγλίας να μην καταφέρνει να σκοράρει, όμως ο θίασος του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας, σε αυτή την εκπληκτική θεατρική παραγωγή που συνδυάζει σπορ και τέχνη, βάζει γκολ από τα παρασκήνια, μαγεύοντας τους θεατές με τις υποκριτικές επιδόσεις των ηθοποιών της. Επικεφαλής της «ομάδας», ο συναρπαστικός «μάνατζερ» Joseph Fiennes [Τζόζεφ Φάινς] (The Handmaid’s Tale), που προσπαθεί να ανοίξει για τους παίκτες του τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡωμαίος και Ιουλιέτα: Η αριστουργηματική όπερα του Γκουνό από τη ΜΕΤ στην οθόνη του Μεγάρου12.09.2018

Η χώρα που έδωσε στον κόσμο το ποδόσφαιρο γνωρίζει εδώ και καιρό τη μία ήττα μετά την άλλη. Γιατί οι άντρες της Αγγλίας δεν μπορούν να νικήσουν στο δικό τους παιχνίδι; Με το χειρότερο ποσοστό στα πέναλτι παγκοσμίως, ο Gareth Southgate [Γκάρεθ Σάουθγκεητ] πρέπει να ανοίξει το μυαλό του και να αντιμετωπίσει το πλήγμα των περασμένων ετών, για να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα και τη χώρα πίσω στη γη της επαγγελίας.

*Με ελληνικούς υπότιτλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: James Graham
Σκηνοθεσία: Rupert Goold

Σκηνικά: Es Devlin
Κοστούμια: Evie Gurney
Φωτισμοί: John Clarck

Παίζουν: Joseph Fiennes (Gareth Southgate), Will Close (Harry Kane), Adam Hugill (Harry Maguire), Darragh Hand (Marcus Rashford), Ebenezer Gyau (Bukayo Saka), Gina McKee (Pippa Grange) κ.ά.

Τιμές Εισιτηρίων: 8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15 €
Πληροφορίες: Εισιτήρια: 210 72 82 333, www.megaron.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη 14 Μαρτίου | 20:00
Link Εισιτηρίων: https://www.megaron.gr/event/james-graham-dear-england/
Πληροφορίες Χώρου: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Κήπος, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ