MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Πρεμιέρες, αλλά και οσκαρικές ταινίες (για να μπαίνουμε στο κλίμα) στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (26/02-01/03)

Monopoli Team

Τα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ στο OPEN, 26/02 στις 21:15

Αισθηματικό δράμα, βιογραφία βρετανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Πολ Μακγκουίγκαν, Ηθοποιοί: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Κένεθ Κράνχαμ, Τζούλι Γουόλτερς, Τζόντι Μακνί

Υπόθεση: Ένα ειδύλλιο «φωτιά» ανάμεσα σε μία μοιραία γυναίκα και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σε μια βαθιά και ιδιαίτερη σχέση, αφού ο Τέρνερ γίνεται το μοναδικό της στήριγμα στην πιο δύσκολη στιγμή. Η Γκράχαμ παραδίνεται ολοκληρωτικά στο πάθος της, δίνοντας την… τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η μεγάλη επιστροφή του Βιμ Βέντερς12.09.2018

Il Boemo στο COSMOTE CINEMA 2HD, 26/02 στις 22:00

Βιογραφία του 2022

Σκηνοθεσία: Πετρ Βάκλαβ , Ηθοποιοί: Βόιτεκ Ντικ,Μπάρμπαρα Ρόνκι,Έλενα Ραντόνιτσιτς

18ος αιώνας: Κόντρα στις προσδοκίες της οικογένειάς του, ο Γιόζεφ Μισλίβετσεκ αφήνει την Τσεχία και μετακομίζει στη Βενετία ελπίζοντας να μπει στον κόσμο της όπερας. Μα η πόλη είναι κατακλυσμένη από καταξιωμένους συνθέτες.

Race στο OPEN, 27/02 στις 21:15

Δραματική βιογραφία αμερικανικής, καναδικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χόπκινς, Πρωταγωνιστούν: Στέφαν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Αϊρονς, Ιλάι Γκορί, Κάρις βαν Άουτεν, Γουίλιαμ Χαρτ

Υπόθεση: Το όνειρο του αφροαμερικανού Τζέσσε Όουενς να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου, τον οδηγεί στην παγκόσμια διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου του 1936, όπου θα χρειαστεί να σταθεί απέναντι στο όραμα του Αδόλφου Χίτλερ για την ανωτερότητα της Αρίας φυλής… Βασισμένη στην πραγματική ιστορία του Τζέσσε Όυενς, που άλλαξε τα δεδομένα στην ιστορία του αθλητισμού και όχι μόνο, ενώ σημείωσε μεγάλη εμπορική και κινηματογραφική επιτυχία.

Ο Αντικαταστάτης στο COSMOTE CINEMA 2HD, 27/02 στις 23:35

Αστυνομικό Θρίλερ του 2021

Σκηνοθεσία: Όσκαρ Αϊμπάρ , Ηθοποιοί: Ρικάρντο Γκόμες,Βίκι Λουένγκο,Πέρε Πόνσε

Ισπανία, 1982. Ένας νεαρός αστυνομικός αναλαμβάνει υπηρεσία σε μια παραθαλάσσια πόλη. Καθώς, όμως, ερευνά τις συνθήκες θανάτου του προκατόχου του, τα στοιχεία τον οδηγούν σε μια κοινότητα ηλικιωμένων με σκοτεινά μυστικά…

Late Night στην ΕΡΤ1, 28/02 στις 21:00

Κομεντί παραγωγής ΗΠΑ. 2019

Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα, Πρωταγωνιστούν: Έμμα Τόμσον, Μίντυ Κάλινγκ, Τζον Λίθγκοου, Χιου Ντάνσυ, Ράιντ Σκοτ, Ντένις Ο’ Χέαρ.

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στη νυχτερινή ζώνη των talk show της αμερικανικής τηλεόρασης, η βρετανίδα Κάθριν Νιούμπερυ βρίσκεται αντιμέτωπη με το τέλος. Η νέα διευθύντρια προγράμματος του δικτύου ετοιμάζεται να την αντικαταστήσει εξ αιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, αφού η σνομπ και ελιτίστικη αντιμετώπιση της Κάθριν ως προς τη θεματολογία και τους καλεσμένους της δεν συνάδει με τις σύγχρονες τάσεις των social media και του νεαρού σε ηλικία κοινού. Την ίδια στιγμή, ο άρρωστος από καρκίνο σύζυγός της και το προσωπικό της εκπομπής, το οποίο την τρέμει, ενισχύει την τοξικότητα στη ζωή της, έως ότου μπαίνει στο επιτελείο της μια νέα συγγραφέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRick και Michonne σε νέες περιπέτειες: Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο spin-off του Walking Dead12.09.2018

Πάρε με αγκαλιά στο COSMOTE CINEMA 2HD, 28/02 στις 22:00

Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Λουντοβίκ Μπερζερί , Ηθοποιοί: Εμμανουέλ Μπεάρ,Τίμπο Βάντενμπορ,Σαντόρ Φιντέκ

Αφού χάνει τον σύζυγό της, η 50χρονη Μαργκό ξεκινά μια καινούρια ζωή και εγγράφεται στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Μα αυτό που της λείπει είναι η αγάπη… και είναι πρόθυμη να φτάσει στα άκρα για να τη βρει.

Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ στην ΕΡΤ3, 29/02 στις 23:00

Δραματική ταινία παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου/ Γαλλίας/ Βέλγιου 2016.

Σκηνοθεσία: Ken Loach, Παίζουν:Dave Johns, Hayley Squires, Sharon Percy, Briana Shann

Υπόθεση: O Ντάνιελ Μπλέικ είναι ένας 59χρονος ξυλουργός από το Νιούκαστλ. Για πρώτη φορά μετά από ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο, θα χρειαστεί τη βοήθεια της πολιτείας για να ζήσει, όμως η γραφειοκρατία τον οδηγεί σε αδιέξοδο. Μέσα από την περιπέτεια αυτή, διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες.

Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους στο COSMOTE CINEMA 2HD, 29/02 στις 23:40

Σκηνοθεσία: Ίθαν Κοέν,Τζόελ Κοέν , Ηθοποιοί: Τόμι Λι Τζόουνς,Χαβιέ Μπαρδέμ,Τζος Μπρόλιν

Στο επαρχιακό Τέξας, ένας σερίφης αναλαμβάνει να προστατεύσει έναν άτυχο άντρα, που μπήκε στο στόχαστρο ενός αδίστακτου επαγγελματία δολοφόνου επειδή βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή… Η ταινία απέσπασε 4 Όσκαρ.

Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, 01/03 στις 19:00

Μαύρη Κωμωδία ισπανικής παραγωγής του 1988

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ , Ηθοποιοί: Κάρμεν Μάουρα,Αντόνιο Μπαντέρας,Χουλιέτα Σεράνο

Όταν ο εραστής της την αφήνει με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο κόσμος της Πέπα καταρρέει. Ζητώντας απεγνωσμένα εξηγήσεις, τον αναζητά παντού, αντ’ αυτού όμως συναντά ένα πλήθος εκκεντρικών ατόμων… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.. Στο πλαίσιο του αφιερώματος της COSMOTE TV στον Αλμοδόβαρ θα δούμε δύο ακόμα θρυλικές ταινίες του, το “Μίλα της” και το “Γύρνα Πίσω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ17 Κλωστές: Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της νέας σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b