MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Η μεγάλη επιστροφή του Βιμ Βέντερς

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων ετών είναι η επιστροφή του Βιμ Βέντερς στα ξεχωριστά φιλμ μυθοπλασίας μετά από μια σειρά άστοχων επιλογών.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Υπέροχες μέρες

Το νέο φιλμ του 77χρονου γερμανού δημιουργού ονομάζεται «Υπέροχες μέρες» κι είναι ένας τρυφερός ύμνος στην ομορφιά της ζωής και του Τόκιο, που βραβεύτηκε στις Κάνες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το χέρι της θείας δίκης

Λίγα πράγματα από την συνύπαρξη Ορλάντο Μπλουμ και Άντι Μακ Ντάουελ στο κοινότυπο περιπετειώδες θρίλερ «Το χέρι της θείας δίκης» των αδελφών Νελμς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Εκεί που το κακό παραμονεύει

Το φιλμ τρόμου από την Αργεντινή «Εκεί που το κακό παραμονεύει» έχει μια πλούσια φεστιβαλική καριέρα και μια δυνατή φήμη να τη συνοδεύει.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένα τέλος και μια αρχή

Μια διαφορετική ταινία καταστροφής είναι το βρετανικό «Ένα τέλος και μια αρχή» της νεοφερμένης Μαχάλια Μπέλο που επιχειρεί να σχολιάσει διεξοδικά το καυτό θέμα της κλιματικής αλλαγής.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Εμπόλεμη ζώνη

Η «Εμπόλεμη ζώνη» με τους Ράσελ Κρόου και τα αδέλφια Χέιμσγουορθ είναι μια περιπέτεια της σειράς που υμνεί τον ηρωισμό των Αμερικανών πεζοναυτών.
Αίθουσες προβολής

Η μητέρα του σταθμού

Τέλος, το ντοκιμαντέρ της Κωστούλας Τωμαδάκη, «Η μητέρα του σταθμού» είναι μια δυνατή μαρτυρία για τις Ελληνίδες γυναίκες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην Γερμανία στα 50ς και 60ς για να μπορέσουν να έχουν μια καλύτερη ζωή.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMust Watch or Not: Το “One Day” παίρνει ξανά πνοή μέσα από τη νέα ρομαντική σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b