MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

Rick και Michonne σε νέες περιπέτειες: Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο spin-off του Walking Dead

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου “The Walking Dead: The Ones Who Live” στην COSMOTE TV την Δευτέρα, σας μεταφέρουμε όσα ξέρουμε για το spin-off που θα φέρει τον Rick και την Michonne πίσω στις οθόνες μας.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 24.02.2024

Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 χρόνια από το γλυκόπικρο φινάλε του “The Walking Dead” και την τελευταία εμφάνιση του αδιαμφισβήτητου πρωταγωνιστή του franchise Andrew Lincoln – που μάλλον περισσότερα ερωτήματα γέννησε, παρά έλυσε τις απορίες μας για την τύχη του Rick.

Ίσως γι’ αυτό και η απαίτηση των fans για απαντήσεις ήταν άμεση και αυτές τις απαντήσεις υποσχέθηκαν να δώσουν τα νέα spin-offs του The Walking Dead Universe. Δύο από αυτά, το «The Walking Dead: Dead City» που ακολούθησε τη Μάγκι και τον Νίγκαν και το προσωπικό μου αγαπημένο «The Walking Dead: Daryl Dixon», κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά και όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, αγαπήθηκαν πολύ.

Αν είμαστε όμως ειλικρινείς, το πραγματικά πολυαναμενόμενο spin-off δεν ήταν άλλο από το «The Walking Dead: The Ones Who Live», το οποίο και θα μας αποκαλύψει επιτέλους τι απέγινε το fan favorite ζευγάρι της σειράς, ο Rick και η Michonne.

Με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 22:00 στο COSMOTE SERIES HD, εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε μερικά βασικά ερωτήματα για τη σειρά, όσο μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Rick και της Michonne.

Πού αφήσαμε τον Rick και την Michonne;

Με τον Rick και τη Michonne να λείπουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ιστορίες τους έχουν τεράστια κενά που πρέπει να καλυφθούν. Όχι μόνο έχουν περάσει δύο χρόνια από το φινάλε της σειράς, αλλά ο Rick είχε να εμφανιστεί από την έκρηξη στην 9η σεζόν.

Στο 177ο και τελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead, η Michonne φεύγει για να αναζητήσει μόνη της τον Rick, ελπίζοντας ότι είναι ακόμα ζωντανός. Πράγματι, σε μία από τις πιο αξέχαστες σκηνές του franchise, ο Rick είναι ζωντανός, αλλά έχει μόλις εντοπιστεί από το CRM. “Δεν υπάρχει διαφυγή για τους ζωντανούς” του λένε από το μεγάφωνο του ελικοπτέρου, όσο εκείνος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το σκάσει και τότε είναι που βλέπουμε ένα μοντάζ με όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του TWD (και φυσικά τη Michonne) να του υπενθυμίζουν “We’re the ones who live” – και ποιος δεν βούρκωσε σε αυτή τη σκηνή.

Αυτό το τόσο συγκινητικό φινάλε έστρωσε τέλεια τη βάση για το spin-off με τον πολύ ταιριαστό αυτό τίτλο, που ελπίζουμε να μας χαρίσει αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό: ένα πραγματικό reunion του Rick με τη Michonne.

Τι θα δούμε στο “The Walking Dead: The Ones Who Live”;

Από όλα τα spin-off, αυτό φαίνεται πιο κοντά στο βασικό plot της σειράς. Ο Neegan και η Maggie ταξίδεψαν στο Μανχάταν, ενώ ο Daryl έφτασε μέχρι τη Γαλλία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πού θα βρούμε την Michonne και τον Rick, είναι σίγουρο όμως ότι το CRM, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί μεγάλο κομμάτι της σειράς (και άλυτο μυστήριο προς το παρόν) θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο spin-off του Daryl Dixon είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο The Walking Dead εδώ και καιρό12.09.2018

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής, το spin-off θα επικεντρωθεί “στην επική ιστορία αγάπης” των δύο χαρακτήρων, ενώ θα δούμε πόσο πολύ άλλαξαν όλα αυτά τα χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλον.

Συγκεκριμένα, “το Walking Dead: The Ones Who Live παρουσιάζει την επική ιστορία δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν κόσμο που είχε αλλάξει. Η απόσταση, μια ασταμάτητη δύναμη, τα φαντάσματα του παλιού τους εαυτού, τους κράτησαν μακριά. Ο Rick και η Michonne βρίσκονται σε έναν άλλον κόσμο, που έχει χτιστεί πάνω σε έναν πόλεμο κατά των νεκρών… Και τελικά, σε έναν πόλεμο κατά των ζωντανών. Θα βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά και το ποιοι ήταν σε μία κατάστασή, που δεν μοιάζει με καμία από όσα έχουν δει μέχρι τώρα; Είναι εχθροί; Ερωτευμένοι; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί; Ή θα ανακαλύψουν ότι και εκείνοι, είναι ζωντανοί-νεκροί;”.

Ποιους θα δούμε;

Παλιοί γνώριμοι, αλλά και νέα πρόσωπα έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν στο cast του “The Walking Dead: The Ones Who Live”. Πρωταγωνιστές θα είναι φυσικά ο Andrew Lincoln και η Danai Gurira, που θα αναβιώσουν τους ρόλους τους ως Rick Grimes και Michonne.

View this post on Instagram

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στο cast είναι φυσικά και η Pollyanna McIntosh ως Jadis / Anne, η οποία και επιβεβαιώνει ότι το CRM θα παίζει μεγάλο ρόλο στην ιστορία της σειράς. Η Jadis είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην 7η σεζόν ως η αινιγματική αρχηγός των Scavengers, ενώ μέχρι την 9η σεζόν ήταν πλήρως αποδεκτό μέλος της κοινότητας της Αλεξάνδρειας, ως Anne. Βέβαια, δεν άργησε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και στην τελευταία σεζόν αποκαλύπτεται η σχέση της με το CRM.  Στο The Walking Dead: World Beyond, είδαμε την Jadis απόλυτα αφοσιωμένη στο CRM, σκληρή και αδίστακτη – κάτι που φαίνεται ότι ισχύει ακόμα αν κρίνουμε από το τρέιλερ του The Ones Who Live.

Στο καστ βλέπουμε επίσης τους Lesley-Ann Brandt ως Pearl Thorne, Terry O’Quinn ως στρατηγός Beale, Matthew August Jeffers ως Nat, Breeda Wool ως Aiden, αλλά και ο κωμικός Andrew Bachelor ως Bailey.

Πόσα επεισόδια θα δούμε και πότε κάνει πρεμιέρα;

Προς το παρόν φαίνεται ότι τα επεισόδια της πρώτης σεζόν θα είναι έξι, με το πρώτο επεισόδιο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 22:00, 24 ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στην Αμερική, στο COSMOTE SERIES HD, εκεί όπου θα απολαμβάνουμε την σειρά κάθε Δευτέρα, στις 22:00, φυσικά στην COSMOTE TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Ρικ Γκράιμς» στο The Walking Dead Universe και τη 2η σεζόν του Halo12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b