MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πάνος Βλάχος: «Αν προσβάλλεσαι από την εναντίωσή μου στη χυδαιότητα δεν φταίω εγώ» (vid)

Με αφορμή τη νέα σειρά παραγωγής της COSMOTE TV, «17 Κλωστές», ο Πάνος Βλάχος και ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησαν στο «Βήμα» για τα Τέμπη, την πολιτική ορθότητα και τη δύναμη της Τέχνης.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Λίγο πριν από το συμβάν αυτό, όμως, είχε παραχωρήσει μία από κοινού συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια σχετικά με τη συνεργασία τους στη νέα σειρά της COSMOTE TV, «17 Κλωστές». Η συνέντευξη αυτή, φυσικά, κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου αφού οι δύο καλλιτέχνες είναι «χείμαρρος» για την ελληνική επικαιρότητα, πέρα από τον στίχο.

«Κάθε μέρα χάνουμε και από μία ελευθερία κι εμείς ασχολούμαστε με το τι είπε ο Τσαφούλιας, τι είπε ο Βλάχος, τι είπε ο Νταλάρας», ανέφερε πρώτος ο Σωτήρης Τσαφούλιας. «Το τι είπε όμως η κυρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της στα Τέμπη, σε μια επιτροπή της Βουλής, δεν έπαιξε πουθενά. Είμαστε εντάξει που σταματούσαν οι έρευνες για επιζώντες για να αφήσει στεφάνι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Είμαστε εντάξει με τα Τέμπη, είμαστε εντάξει με την ακρίβεια και το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι τι είπαν όλοι οι άλλοι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σωτήρης Τσαφούλιας στηρίζει δημόσια τον Πάνο Βλάχο12.09.2018

«Αν εσύ προσβάλλεσαι από την εναντίωσή μου στη χυδαιότητα δεν φταίω εγώ σε τίποτα», συνέχισε ο Πάνος Βλάχος. «Ό,τι έχω πει δεν το έχω πει εν βρασμώ ψυχής. Διαφωνώ πάρα πολύ με τη βία, αλλά πρέπει να καταλάβω τους ανθρώπους που την υπερασπίζονται. Δεν θα ήθελα να μεγαλώσω κι άλλο αυτό το κενό. Θα ήθελα να διαφωνώ μαζί τους κι εκείνοι μαζί μου με πολιτισμό, αγάπη και κοινό τόπο». 

«Η Τέχνη γράφεται κατά ένα τεράστιο ποσοστό για να δώσει φωνή σε αυτούς που δεν έχουν. Δεν γράφεται ως όπλο των ισχυρών. Οι ειδήσεις είναι όπλο των ισχυρών», είπε στη συνέχεια ο Πάνος Βλάχος. «Πολιτική ορθότητα και λογοκρισία στις ειδήσεις, στα πληρωμένα μέσα και στις φυλλάδες. Όχι στα τραγούδια». 

«Δεν είναι πολιτική ορθότητα να αρχίσουμε να δαιμονοποιούμε λέξεις», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #102: Το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Πάνος Βλάχος και η ανανεωμένη Κάρμεν – Όσα μας άρεσαν και όσα μας χάλασαν αυτή την εβδομάδα12.09.2018

«Μόνο λέξεις έχω ενάντια σε ανθρώπους που έχουν πλάτες, τρόπους, μέσα. Κι αποφασίσατε να μου πάρετε τις λέξεις; Έχετε τρελαθεί τελείως;», ανέφερε στο τέλος ο Πάνος Βλάχος – μία δήλωση που έρχεται να ταιριάξει τέλεια και με το ζήτημα που προέκυψε μετά την συνέντευξη των δύο καλλιτεχνών, με τους θιγόμενους από τον στίχο να υποστηρίζουν δημόσια πως ο τραγουδιστής παρακινούσε σε βία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b