MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στηρίζει δημόσια τον Πάνο Βλάχο

Παρέμβαση Σωτήρη Τσαφούλια για τον Πάνο Βλάχο. Τοποθετήθηκε για τον στίχο «σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Σωτήρης Τσαφούλιας | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
Monopoli Team

Τηλεφωνική παρέμβαση με αφορμή τον σάλο των τελευταίων ημερών με τον στίχο που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος «σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», έκανε ο Σωτήρης Τσαφούλιας το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2).

Πιο αναλυτικά, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού θέματος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και ξέσπασε στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι “17 Κλωστές” της COSMOTE TV είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά “καλή για τα ελληνικά δεδομένα”12.09.2018

«Δεν είναι επιχείρημα αν και ένας που δεν καταλαβαίνει να ακούει να προσέχουμε τι λέμε. Γιατί τότε θα πρέπει να αποσύρουμε τη Μήδεια, μήπως κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδερφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της. Το “να προσέχουμε τι λέμε” δεν θα έπρεπε να αφορά τη τέχνη και ειδικά τη σάτιρα. Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #102: Το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Πάνος Βλάχος και η ανανεωμένη Κάρμεν – Όσα μας άρεσαν και όσα μας χάλασαν αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b