MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Zendaya μεταμορφώθηκε σε couture robot για την πρεμιέρα του Dune: Part Two

Η Ζεντάγια έβαλε «φωτιά» στο αμμώδες χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης νέας της ταινίας «Dune: Part Two».

Monopoli Team

Πλέον μπορούμε να πούμε πως «κανείς δεν το φοράει όπως η Ζεντάγια». Γιατί μας έχει δώσει εξαιρετικά looks στο tour του Dune: Part Two και όχι μόνο. Γιατί έχει έναν από τους πιο ταλαντούχους και εμπνευσμένους στιλίστες του κόσμου. Γιατί απλά η ηθοποιός δε φοβάται να τολμήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕμφάνιση-έκπληξη για την Anya Taylor-Joy στο “Dune: Part Two”12.09.2018

Η Ζεντάγια, λοιπόν, έβαλε «φωτιά» στο αμμώδες χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης νέας της ταινίας Dune: Part Two, με ένα αρχειακό κομμάτι του Thierry Mugler από την couture συλλογή του για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 1995. Ένα vintage cyborg, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, βασικά όχι μόνο εμάς, αλλά όλη τη βιομηχανία της μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Με τις μέχρι στιγμής επιλογές της να κυμαίνονται σε γήινους τόνους, λόγω της ταινίας, η Ζεντάγια επέλεξε για την πρεμιέρα μια ασημένια μεταλλική πανοπλία με διάφανα κομμάτια από πλέξιγκλας. Το κομμάτι αυτό είχε κορσέ, ώστε να αγκαλιάζει την σιλουέτα της ηθοποιού και μεταλλικά γάντια, ενώ συνδυάστηκε με ασημένια ψηλοτάκουνα. Η luxury προσθήκη του λαμπερού διαμαντένιου Bulgari κολιέ στον λαιμό της, του έδινε μια πιο «ανθρώπινη» οπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b