MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πάρις Θωμόπουλος: «Αν ο Λάνθιμος έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα, θα τον παίρνανε με τις ντομάτες» (vid)

Ο Πάρις Θωμόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για την απουσία της κωμωδίας από την τηλεόραση, την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου και το coming out του ρόλου του στην «Τούρτα της Μαμάς».

Monopoli Team

Για την μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση

Ο Πάρις Θωμόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για την συμμετοχή του ως πάτερ Αριστείδης στη νέα κωμική σειρά του Star, «Στα Σύνορα». «Είμαστε πολύ καλή παρέα, δεν έχουμε τσακωμούς και τέτοια, που ενδεχομένως υπάρχουν σε άλλες δουλειές».

«Η αλήθεια είναι πως η κωμωδία λείπει από την ελληνική τηλεόραση. Οι περισσότερες σειρές είναι μέσα στο δράμα. Πόσο δράμα; Φτάνει πια», σχολίασε για την μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση τη φετινή χρονιά.

Για την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου

«Ο καλλιτέχνης και ο δημιουργός πρέπει να δημιουργεί αυτό που θέλει, χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις. Ο Λάνθιμος ήταν εδώ στην Ελλάδα κι έκανε διαφημίσεις. Δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Έχει βγει έξω και κάνει αυτό που πραγματικά γουστάρει κι έχει πετύχει. Αυτό αν ερχόταν να το κάνει εδώ, θα τον παίρνανε με τις ντομάτες. Το κοινό δεν είναι εκπαιδευμένο».

Για το coming out του ρόλου του στην «Τούρτα της Μαμάς»

«Η ‘Τούρτα της Μαμάς’ ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Μέχρι τότε εγώ έκανα δέκα χρόνια θέατρο», είπε για τη συμμετοχή του στην σειρά της ΕΡΤ, ενώ σχολίασε την περιβόητη σκηνή του coming out του ήρωα που ενσάρκωνε. «Πίστευα τα λόγια που έλεγα στη σκηνή. Δεν υπήρχαν άνθρωποι απέναντι τη στιγμή που τα έλεγα γιατί η σκηνή γυριζόταν σ’ ένα τραπέζι. Οπότε εγώ αυτά τα λόγια τα έλεγα κοιτώντας τις κάμερες. Δεν τα έλεγα κοιτώντας στα μάτια κάποιον άνθρωπο. Είχα δυσκολευτεί αρκετά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαλέρια Κουρούπη: «Ποτέ οι followers δεν σου φέρνουν εισιτήρια στο θέατρο. Δεν είσαι ροκ μπάντα» (vid)12.09.2018

Όσο για το πώς θα του φαινόταν να του έκαναν πρόταση για παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση ο ίδιος είπε: «Το να παρουσιάζω μόνος μία εκπομπή μου φαίνεται πιο δύσκολο από το να είμαι μέρος μιας σχολιαστικής εκπομπής». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b