MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βαλέρια Κουρούπη: «Ποτέ οι followers δεν σου φέρνουν εισιτήρια στο θέατρο. Δεν είσαι ροκ μπάντα» (vid)

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για το political correct, την απουσία κωμικών σειρών από την ελληνική τηλεόραση αλλά και για τη συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο που «της άνοιξε το μυαλό και όχι τις πόρτες».

Monopoli Team

Η Βαλέρια Κουρούπη αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Star, «Στα Σύνορα». «Στη δουλειά μας δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει επιτυχία. Αλλά αυτή η σειρά η δικιά μας, είχε 5-10 προδιαγραφές για την επιτυχία, οι οποίες φαίνονταν από την αρχή». 

Η απουσία κωμικών σειρών από την ελληνική τηλεόραση και το political correct

«Λόγω του political correct δεν περνάνε πια πράγματα στο κείμενο. Και δεν περνάει πια και η ηθογραφία, που ουσιαστικά είναι πάρα πολύ υποκριτικό. Σαν κοινωνία είμαστε πάρα πολύ συντηρητική και καθόλου political correct. Θίγουμε, προσβάλλουμε, δεν δεχόμαστε το διαφορετικό. Στην τηλεόραση, όμως, έχουμε αποφασίσει να το δεχτούμε ξαφνικά. Είναι οξύμωρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο και οι «πόρτες» στη δουλειά

«Αυτή η οικογενειακή σχέση μου άνοιξε περισσότερο το μυαλό, παρά πόρτες. Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως ο Γιάννης ο Μπέζος μου έδωσε τον ρόλο μου στο ‘Εκείνες κι εγώ’ με πολλή πίστη ενώ εγώ φοβόμουν ότι δεν θα μπορώ να το κάνω, δεν νομίζω ότι μου άνοιξε πόρτες. Δηλαδή, δεν βρήκα δουλειά χάρη σε αυτόν και τη Ναταλία Τσαλίκη. Περισσότερο τους ορίζοντες μου άνοιξαν» είπε, ενώ σχολίασε την απόσταση που θέλει να κρατάει ο Γιάννης Μπέζος από το κοινό και γίνεται συχνά αντικείμενο σχολιασμού.

«Όταν σε προσεγγίζουν με αδιακρισία, όσο ευγενικός και να θες να είσαι, θα ενοχληθείς. Γιατί είσαι άνθρωπος. Επίσης, δεν θεωρώ καθόλου υποχρεωτικό ο καλλιτέχνης να πρέπει να έχει προσωπική σχέση με το κοινό του». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜελέτης Ηλίας: «Δεν είναι εύκολο ένας Έλληνας να μπει σε χολιγουντιανή παραγωγή, σταματάει σε ‘τεχνικές’ δυσκολίες» (vid)12.09.2018

Οι ηθοποιοί – παρουσιαστές και οι followers

«Θα κάνω κάτι δικό μου στην παρουσίαση, μιλάω για κάτι, πάνω σε δικά μου κομμάτια όμως που με αφορούν εμένα πολύ. Και ιντερνετικά αλλά και σε τηλεοπτική βάση». Όσο για το αν οι ηθοποιοί δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση, η ίδια είπε πως δεν συμφωνεί με αυτόν τον ισχυρισμό. «Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να είναι καταπληκτικοί σε αυτό που κάνουν, πάρα πολύ πιο συντονισμένοι και εργατικοί από άλλους που μπορεί να έχουν πάρει πτυχίο από σχολή. Μην πούμε ονόματα αλλά και πολλά μεγάλα ονόματα που θαυμάζουμε σήμερα και που κάνουν παραγωγές και είναι θιασάρχες, δεν έχουν πτυχίο υποκριτικής». 

«Ποτέ οι followers δεν σου φέρνουν εισιτήρια στο θέατρο. Δεν είσαι ροκ μπάντα», σχολίασε για το γεγονός πως στην εποχή μας ο αριθμός των ακολούθων ενός ηθοποιού μπορεί να επηρεάσει στην επιτυχία ενός κάστινγκ για έναν ρόλο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b