MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Πώς τολμάτε;: Η solo stand-up comey του Θανάση Σαμαρά στον Μικρό Κεραμεικό

Μια επιπλέον ημερομηνία για τη stand up comedy σόλο παράσταση του Θανάση Σαμαρά, «Πώς τολμάτε;», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός.

Monopoli Team

Μια επιπλέον ημερομηνία, η Πέμπτη 21 Μαρτίου, προστέθηκε, στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός, για τη stand up comedy σόλο παράσταση του Θανάση Σαμαρά, «Πώς τολμάτε;», λόγω του sold-out των δύο πρώτων προγραμματισμένων παραστάσεων, την Πέμπτη 7 και 14 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Θανάσης Σαμαράς  εκτός ότι ένας από τους καλύτερους stand-up comedians είναι και πολύ οργανωτικός και διορατικός άνθρωπος… κατά την διάρκεια των δύο χρόνων της καραντίνας δεν έγραψε ούτε λίστα για σούπερ μάρκετ. Όπως δήλωσε: «Πίστευα θα μας ξανακλείσουν και φέτος, οπότε δεν χρειάζεται να γράψω». 

Τελικά έπεσε έξω.

Το «Πώς τολμάτε;» είναι μία παράσταση που συνδυάζει Σουηδούς με σνομπ γείτονες, ευγενικούς με αγενείς ανθρώπους, λαϊκούς τραγουδιστές με το Ομηρικό ζήτημα, γιατί σπούδασε και φιλόλογος και κάπου έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει κι αυτά.

Mini bio:

O Θανάσης Σαμαράς ξεκίνησε ν’ ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του Comedy Lab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega channel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως Executive Producer στην εταιρία Entrinno Productions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜεφίστο, σε ερμηνεία-σκηνοθεσία Νικόλα Βαγιονάκη στον Μικρό Κεραμεικό12.09.2018

Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο Open Mic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο Stand Up Comedy. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε στο φεστιβαλ κωμωδίας της Αλεξανδρούπολης, την πρώτη του σόλο stand up comedy- work in progress παράσταση με τίτλο «Φήμες λένε».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Θανάσης Σαμαράς

Τιμές Εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος
Διάρκεια Παραστάσεων: 7-21 Μαρτίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketservices.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη 7, 14 και 21 Μαρτίου στις 21:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/thanasis-samaras-pos-tolmate/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Μικρός Κεραμεικός, Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54 .τηλ. 210 3454831. E-mail: [email protected]
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b