MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Valentine’s Day μετά μουσικής: 5+1 συναυλίες για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε κι εμείς σας προτείνουμε έξι συναυλίες για τις ρομαντικές ψυχές – ερωτευμένες και μη.

Monopoli Team

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο στον Σταυρό του Νότου

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ο Σπύρος Γραμμένος ανανεώνει το καθιερωμένο πλέον αγιοβαλεντινίστικο ραντεβού του, ντύνεται Βαλεντίνος (ή μάλλον Γραμμεντίνος) και μας προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, παρέα με φίλους και μουσικούς, για μια αξέχαστη μουσική βραδιά, που θα μας κάνει να δούμε τον έρωτα με άλλο μάτι.
14/02 στις 21:30
Εισιτήρια: 14 €
Σταυρός του Νότου, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Ο Γιάννης Πάριος στο Παλλάς

Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα γιορτάσει την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, στο Θέατρο Παλλάς, σε μία από τις προγραμματισμένες συναυλίες του αφιερωμένες στον έρωτα και την αγάπη, με τίτλο “Έρωτας είναι θαρρώ…”. Ο Γιάννης Πάριος θα ερμηνεύσει τα πιο διαχρονικά ερωτικά κομμάτια της δισκογραφίας του και εμείς θα τον αφήσουμε να μας ταξιδέψει και να μας κάνει να ερωτευτούμε ξανά από την αρχή.
14/02 στις 21:00
Εισιτήρια: 65€
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 3-5, Αθήνα

Η Σοφία Μανουσάκη στη Σφίγγα

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου οι καρδιές οδηγούν στη Σφίγγα και στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει η Σοφία Μανουσάκη για την ημέρα των ερωτευμένων. Σε μια βραδιά οπου θα τραγουδήσει όσα κάνουν την καρδιά να χτυπά δυνατά, θα ακούσουμε κομμάτια ελληνικά, αλλά και από το διεθνές ρεπερτόριο,  που καταγράφηκαν και στο πρόσφατο άλμπουμ της “Music Box Sessions” με επανεκτελέσεις γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.
14/02 στις 21:30
Είσοδος: Με κρασί 20 ευρώ, με ποτό 22 ευρώ
Κιάφας & Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day: 5 προτάσεις για το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου12.09.2018

My Funny Valentine: Andreas Polyzogopoulos Trio στο Half Note Jazz Club

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με τους Γιώργο Κοντραφούρη και Κώστα Κωνσταντίνου, επιστρέφουν την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Half Note Jazz Club, με το μοναδικό αφιέρωμα στον πιο ερωτικό θρύλο της τζαζ, τον μυθικό τρομπετίστα Chet Baker. Οι τρεις κορυφαίοι μουσικοί προσεγγίζουν τον ευαίσθητο και cool ήχο του Chet Baker, παίζοντας ορισμένα από τα αγαπημένα του jazz standards και με το ιδιαίτερο φορμά χωρίς τύμπανα (!), όπως το προτιμούσε ο ίδιος ο Chet Baker την τελευταία δεκαετία της ζωής του.
14/02 στις 21:30
Εισιτήρια: από 12 ευρώ
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς

So In Love: Ο Χριστόφορος Σταμπόγλης ερμηνεύει Cole Porter στο Μέγαρο

O Χριστόφορος Σταμπόγλης, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας βαθύφωνος που έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, αφήνει για λίγο στην άκρη το οπερατικό ρεπερτόριο και μας προσκαλεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στη συναυλία «So in Love» με τα ωραιότερα τραγούδια αγάπης του Cole Porter, του βασιλιά του κλασικού αμερικάνικου μιούζικαλ, που έγραψε μερικά από τα πιο λαμπερά μιούζικαλ του 20ού αιώνα («Kiss me Kate», «Can Can» κ.ά.) αλλά και υπέροχες μελωδίες που συνεχίζουν να συγκινούν: «I get a kick out of you», «Everytime we say goodbye», «I love Paris», «I’ve got you under my skin».
14/02 στις 20:30
Εισιτήρια: 8 – 40 €
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης ), Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Οι Dalkance στο Faust

Και αν είσαι single, χωρισμένος ή τελος πάντως πονεμένος από τον έρωτα, οι Dalkance είναι εδώ για όλους εκείνους που έχουν σεβντά και θέλουν τον πόνο τους να τον χορέψουν και να τον τραγουδήσουν. Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής πιάνει το μικρόφωνο και με ένα τρίο υπέροχων μουσικών επιστρέφει στη σκηνή του Faust με τους post modern νταλκάδες τους, για μια διαφορετική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
14/02 στις 21:30
Εισιτήρια: 7€
Faust, Καλαμιώτου 11&Αθηναϊδος 12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγαπάς τα ρομαντικά μυθιστορήματα; 5 ολοκαίνουρια βιβλία ιδανικά για εσένα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b