MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Valentine’s Day: 5 προτάσεις για το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου

Πάμε να δούμε μαζί 5 μαγαζιά, τα οποία θα φιλοξενήσουν την πιο ρομαντική και νόστιμη έξοδό μας, για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Μαριαλενα Μάλλιου | 10.02.2024

Η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου είναι μόλις μία ανάσα μακριά και όλοι μας – ερωτευμένοι και μη – αρχίζουμε σιγά-σιγά να επηρεαζόμαστε από το “ροζ” κλίμα των ημερών. Φυσικά, ως μεγάλοι λάτρεις του φαγητού, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί την απόλυτη δικαιολογία για να βγούμε για ένα ρομαντικό δείπνο – είτε με το ταίρι μας, είτε με παρέα και φίλους – και να γιορτάσουμε τον έρωτα, τη συντροφικότητα, την αγάπη ή απλώς… την αγάπη μας για το φαγητό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕφτά διευθύνσεις για το καλύτερο brunch που θα δοκιμάσεις το 202412.09.2018

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί 5 μαγαζιά, τα οποία θα φιλοξενήσουν την πιο ρομαντική και νόστιμη έξοδο για τις 14 Φεβρουαρίου!

Nuera Athens
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nuéra (@nuera.athens)

Σε elegant και λίγο extravagant αισθητική, το Nuera Athens μας καλεί στα νότια της πόλης για ένα, αν μη τι άλλο, ρομαντικό δείπνο για την ημέρα των ερωτευμένων. Από τις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης, τους επισκέπτες του μαγαζιού περιμένει ένα πεντανόστιμο μενού, με κόστος 60 ευρώ/άτομο, αλλά και ζωντανή μουσική, με τραγούδι και… σαξόφωνο. Στις γευστικές προτάσεις της βραδιάς θα βρείτε σαλάτα με ρόκα, ριζότο παντζάρι, φιλέτο μόσχου και, για κλείσιμο, μία δροσερή πανακότα!
Διεύθυνση: Κύπρου 57, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2108942949

Opus Inner Pleasure

Παραμένουμε στη Γλυφάδα και πάμε στο Opus Inner Pleasure, το οποίο μας συστήνει τη δική του γευστική πρόταση για τις 14 Φεβρουαρίου. Το μενού, αξίας 60 ευρώ ανά άτομο, ανοίγει ένα welcome drink, το οποίο ακολουθούν carpaccio μόσχου και σαλάτα με φράουλες στα ορεκτικά. Για κυρίως πιάτο, ο επισκέπτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε picanha και σολομό, ενώ τη γευστική εμπειρία ολοκληρώνει ένα ruby chocolate souffle. Εκτός από το ιδιαίτερο μενού, ωστόσο, το γεύμα στο Opus, για την ημέρα των ερωτευμένων συνοδεύεται και από ζωντανή μουσική!
Διεύθυνση: Πανδώρας 9, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2108980050

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά τα all day μαγαζιά της Αθήνας μάς περιμένουν για χαλάρωση (και φαγητό) όλη μέρα12.09.2018

Lyra Athens
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LYRA (@lyra_athens)

Σε πιο κλασσικούς τόνους, η Lyra στην Πλάκα, φιλοξενεί με τη σειρά της ένα εξίσου ρομαντικό δείπνο στην πόλη. Υπό το φως των κεριών, οι επισκέπτες του μαγαζιού, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα ιδιαίτερο μενού, για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Στα πιάτα της ημέρας θα βρείτε: Σεβίτσε λευκού ψαριού, spicy σούπα ντομάτας, σαλάτα με ταρτάρ παντζαριού και καραμελωμένα καρύδια, κριθαρότο με όστρακα ή ταλιάτα μόσχου Black Angus με πουρέ παστινάκι για κυρίως πιάτο, ενώ τον κατάλογο της ημέρας κλείνει μία τριλογία σοκολάτας!
Διεύθυνση: Λυσίου 12, Αθήνα 10556
Τηλέφωνο: 2103229727

Λιάτικο Meat the Wine

Σε μία επιβλητική, vintage ατμόσφαιρα, το Λιάτικο Meat the Wine στην Ηλιούπολη, μας περιμένει, με τη σειρά του, για να μας φιλοξενήσει και να γιορτάσουμε μαζί του την ημέρα των ερωτευμένων. Στο μενού του μαγαζιού για τη συγκεκριμένη ημέρα υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών, μεταξύ των οποίων σούπα λαχανικών βελουτέ, πίτα ημέρας, vitello μοσχαρίσιο, διάφορες σαλάτες, κοπές κρέατος, γαστρονομικές προτάσεις και ζυμαρικά!
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 10, Ηλιούπολη 16345
Τηλέφωνο: 2109764094

Nobilis
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nobilis (@nobilis.gr)

Και από τα νότια της Αθήνας ανεβαίνουμε στα βόρεια και στην Κηφισιά και στο Nobilis, με τη δική του ιδιαίτερη πρόταση για τις 14 Φεβρουαρίου, με 65 ευρώ το άτομο. Τη βραδιά μας ανοίγει το καλωσόρισμα του σεφ, ένα macaron τριαντάφυλλο με ταρτάρ γαρίδας και, στη συνέχεια, περνάμε στα ορεκτικά με ένα tiradito τσιπούρας με emulsion περγαμόντο. Στη θέση του κυρίως πιάτου της βραδιάς βρίσκεται το Black Angus tri-tip με βούτυρο μαύρης τρούφας και η έξοδος κλείνει γλυκά με baked alaska!
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 67, Κηφισιά 14562
Τηλέφωνο: 2102201700

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b