MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Valentine’s Day: 5 ταινίες που θα λατρέψεις αν είσαι single

5 ταινίες για να το διασκεδάσετε ως single την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.

Monopoli Team

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και στον δρόμο και στα social media θα βλέπουμε παντού καρδιές, κόκκινα τριαντάφυλλα και ερωτευμένα ζευγάρια. Αν είστε από εκείνους που θα περάσετε ως single – από επιλογή, είτε γιατί έτσι τα έφερε η ζωή- την 14η Φεβρουαρίου έχουμε 5 ταινίες για το διασκεδάσετε σε περίπτωση που μείνετε σπίτι.

Οδηγός για single

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ.Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε έναν κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς.

Κλαμπ χωρισμένων γυναικών

Τρεις χωρισμένες 45άρες συναντιούνται έπειτα από χρόνια και διαπιστώνουν πως έχουν ένα κοινό: οι πρώην τους είναι πια παντρεμένοι με νεότερες γυναίκες. Εξοργισμένες, καταστρώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑValentine’s Day: 10 ρομαντικές ταινίες για να δεις στις πλατφόρμες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b