MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αυτά τα all day μαγαζιά της Αθήνας μάς περιμένουν για χαλάρωση (και φαγητό) όλη μέρα

Πάμε να δούμε μαζί μερικά αγαπημένα all day εστιατόρια, που περιμένουν να μάς υποδεχτούν στον χώρο τους από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μαριαλενα Μάλλιου | 27.01.2024

Από καφέ και brunch, μέχρι μεσημεριανό φαγητό, αλλά και δείπνο, τα all day εστιατόρια τα προσφέρουν όλα και συμφέρουν! Για ό,τι και αν έχετε όρεξη, υπάρχει πάντα μία πρόταση να καλύπτει τις επιθυμίες σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε τα all day spots, στα οποία μπορούμε να βρεθούμε από το πρωί ως το βράδυ, στις μεγάλες παρεΐστικες εξόδους μας και όχι μόνο. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μερικά αγαπημένα τέτοια spots στην Αθήνα, τα οποία εμείς ξεχωρίζουμε αυτή την περίοδο.

1888 meze bar
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ξεκινάμε από το αγαπημένο μας Παγκράτι και το 1888 meze bar, το οποίο μας κρατάει συντροφιά από τις 9 το πρωί, μέχρι τη 1 το βράδυ. Πανέμορφο, cozy και με πολύ ζεστή αύρα -τόσο σαν χώρος, όσο και σαν προσωπικό- το 1888 meze bar είναι ένα από τα αγαπημένα μας spots για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί σερβίρει καφέ και ένα brunch με αέρα Ελλάδας, ενώ το μεσημέρι και το βράδυ, το μενού αποτελεί μία ποικιλία από υπέροχα πιάτα -επίσης με ελληνικό αέρα- και μία φιλοσοφία to share. Το γεύμα σας μπορείτε να συνοδεύσετε με κρασί, αλλά και μερικά από τα ωραιότερα cocktails που έχουμε δοκιμάσει.
Διεύθυνση: Αρχελάου 7, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107227272

Akra Athens
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Δεν θα φύγουμε πολύ μακριά από την προηγούμενή μας πρόταση και, για την ακρίβεια, παραμένουμε στο Παγκράτι και σε ένα spot, που έχει μία πολύ ιδιαίτερη αισθητική. Ο λόγος για το Akra, το οποίο, ουσιαστικά, είναι μία ανοιχτή κουζίνα. Τα τραπέζια, δηλαδή, βρίσκονται στο κέντρο της κουζίνας, στην οποία κινούνται και μαγειρεύουν οι άνθρωποι του προσωπικού, και -κατά μία έννοια- όλοι μαζί συμμετέχουμε σε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία, από την παρασκευή, μέχρι την κατανάλωση. Το μαγαζί ανοίγει στις 10 το πρωί (πλην της Δευτέρας) και μένει ανοιχτό μέχρι τις 11 το βράδυ (πλην της Κυριακής). Το brunch σερβίρεται, αυστηρά, μέχρι τη 1, ενώ μετά θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον μενού, με πιάτα ατομικά, αλλά και to share (αναλόγως, μπορείτε να επιλέξετε τη μικρή ή τη μεγάλη μερίδα). Παράλληλα, στο μαγαζί θα βρείτε και αρτοποιήματα, τα οποία μπορείτε να πάρετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Διεύθυνση: Αμύντα 12, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107251116

Bounty All Aboard
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Και από το Παγκράτι πάμε στον Πειραιά και, πιο συγκεκριμένα στη Δραπετσώνα και στο Bounty All Aboard. Το Bounty μας περιμένει από τις 8:30 το πρωί, για έναν -πολύ- πρωινό καφέ, αλλά και brunch, μέχρι τη 1 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο, το ωράριο αυτό παρατείνεται κατά μισή ώρα (1:30). Στο Bounty μπορείτε να βρείτε, κυριολεκτικά, τα πάντα. Από πεντανόστιμο brunch, μέχρι πιο street food επιλογές, όπως burger, pinsa κλπ., αλλά και πιάτα για ένα μεσημεριανό ή και βραδινό γεύμα: ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, ποιοτικά κρέατα, ό,τι όρεξη και να έχετε, ένα είναι το σίγουρο: από το Bounty θα φύγετε χορτάτοι και πολύ χαρούμενοι με όσα θα έχετε δοκιμάσει.
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 10, Δραπετσώνα 18648
Τηλέφωνο: 2104618027

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚυψέλη από το πρωί μέχρι το βράδυ: Όλα τα αγαπημένα μας στέκια12.09.2018

Ivy Lounge & Bar
@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

@aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Επόμενη στάση, το Ivy Lounge & Bar, ένας χώρος, κατάλληλος για καφέ, δουλειά, φαγητό και ποτό. Τι άλλο να ζητήσουμε πια; Το μαγαζί έχει brunch τα Σαββατοκύριακα, burger days από Τρίτη μέχρι Πέμπτη και ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος, ώστε κάποιος να μπορεί να εργαστεί με ησυχία, αν το επιλέξει. Όσον αφορά την αισθητική του Ivy, το μαγαζί αποπνέει έναν εξωτικό αέρα και μία boho αύρα, που μας ταξιδεύουν κάπου μακριά από την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα του μενού του έχει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Από εμάς, πάντως, είναι ναι!
Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 23, Αργυρούπολη 16452
Τηλέφωνο: 2109949555

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b