MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χρήστος Πλαΐνης: «Στον ‘Σκαραβαίο’ θα δούμε εγκλήματα που δυστυχώς συμβαίνουν στην πραγματική ζωή» (vid)

Ο ηθοποιός, Χρήστος Πλαΐνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha, «Ο Σκαραβαίος».

Monopoli Team

Ο Χρήστος Πλαΐνης συμμετέχει στο 2ο επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου του Alpha, «Ο Σκαραβαίος», το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή στις 21:00. «Πρόκειται για μία πολύ όμορφη προσεγμένη σειρά, αστυνομικής δράσης, όχι εποχής, με φανταστικούς συντελεστές, με ωραίους χαρακτήρες, ωραία κινηματογράφηση και εικόνα. Με δράση, με στοιχεία θρίλερ», όπως ανέφερε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Στα γυρίσματα επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα», πρόσθεσε.

Τον Χρήστο Πλαΐνη θα τον δούμε σε έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο στο επεισόδιο, καθοριστικό για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Υποδύεται έναν πρώην ντετέκτιβ, νυν ιδιωτικό ερευνητή. «Τον έχουν διώξει από το αστυνομικό σώμα και δουλεύει πλέον ως ιδιωτικός ερευνητής». Είναι αυτός ο οποίος θα δώσει κάποιες πληροφορίες για να βοηθήσει για να εξιχνιαστεί το έγκλημα».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Γιάννη Τσορτέκη, ο οποίος υποδύεται τον Σκαραβαίο, τον επικεφαλής στην επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη σειρά, ο ηθοποιός υπογράμμισε: «Τον Γιάννη Τσορτέκη τον γνωρίζω από τη σχολή του Εθνικού, αλλά είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί μετά από τόσα χρόνια. Το χάρηκα πολύ!».

Τέλος, ο Χρήστος Πλαΐνης τόνισε ότι «στον Σκαραβαίο θα δούμε διάφορα εγκλήματα και περιπτώσεις που δυστυχώς συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Θα προσπαθήσουμε να τα αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να μπορέσουμε και να ψυχαγωγήσουμε το θεατή αλλά και να τον κάνουμε να σκεφτεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σκαραβαίος: Νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου κάνει πρεμιέρα στον Alpha12.09.2018

Όσα θα δούμε την Κυριακή 11/2 στις 21:00

Επεισόδιο 02: Η Άκρη του νήματος

Στο δεύτερο καθηλωτικό επεισόδιο, με τίτλο «Η άκρη του νήματος», ο Μάρκος , ο Σκαραβαίος, πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη. Θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Μια νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή. Την σκότωσε ο ίδιος που εντοπίστηκε μεθυσμένος σε παρακείμενο λόφο; Ποιος μπορεί να ήθελε να τον παγιδεύσει; Που βρίσκεται το ακριβό κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν έφτασε στο ξενοδοχείο; Ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα; Ποια ήταν τα πάρε δώσε του βουλευτή που είχαν οδηγήσει σε απειλές και στον εκβιασμό του; H αστυνομία ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Σκαραβαίος – Κυριακή στις 21:00 στον Alpha

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b