MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Από Spiderman, Ρωμαίος: Ο Tom Holland επιστρέφει στο West End

Μετά το παιδικό του ντεμπούτο στο μιούζικαλ Billy Elliot, ο Tom Holland επιστρέφει στο West End, αυτή τη φορά για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ρωμαίου, υπό την σκηνοθετική ματιά του Jamie Lloyd.

Monopoli Team

Ο πρωταγωνιστής του Spider-Man, Tom Holland, επιστρέφει στη σκηνή του Λονδίνου για τον πρώτο του μεγάλο θεατρικό ρόλο μετά το ντεμπούτο του στο Billy Elliot: The Musical. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί τον Ρωμαίο στη νέα παραγωγή του σκηνοθέτη Jamie Lloyd στο West End, Romeo & Juliet, η οποία πρόκειται να ανέβει στο θέατρο Duke of York’s από τις 11 Μαΐου.

Μιλώντας για τον Holland, ο Lloyd τον περιέγραψε ως «έναν από τους σπουδαιότερους, πιο συναρπαστικούς νεαρούς ηθοποιούς στον κόσμο», ενώ μάλιστα είπε πως «είναι τιμή μου να τον καλωσορίζω πίσω στο West End».

Ο 27χρονος Tom Holland υποδύεται τον δημοφιλή υπερήρωα της Marvel στις blockbuster ταινίες ήδη από το 2016. Το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Apple TV+, The Crowded Room, ένα ψυχολογικό θρίλερ, του οποίου ήταν επίσης παραγωγός. Ο ηθοποιός έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς νέους ηθοποιούς της Βρετανίας, αλλά οφείλει την καριέρα του στη σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Η δουλειά αυτή με φοβίζει”: Ο Tom Holland παραδέχεται ότι το Χόλιγουντ δεν του ταιριάζει12.09.2018

Ο ίδιος ως παιδί πήγαινε σε μια τοπική ομάδα χορού και, αφού εντοπίστηκε το ταλέντο του και προσκλήθηκε να περάσει από οντισιόν για την παραγωγή του μιούζικαλ Billy Elliot στο Λονδίνο, συμμετείχε το 2008 στην παράσταση κρατώντας τον ρόλο του φίλου του Billy, Michael. Στη συνέχεια ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και, αφού αποχώρησε από την παράσταση, καθιερώθηκε ως ηθοποιός κινηματογράφου.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η υπόλοιπη διανομή για το Romeo & Juliet, που αποτελεί την πρώτη παραγωγή Σαίξπηρ του Lloyd από τότε που ανέβασε τον Ριχάρδο Γ’ στα Trafalgar Studios το 2014, με τον Martin Freeman στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Lloyd είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία τολμηρών εκδοχών κλασικών έργων με πρωταγωνιστές μεγαλοαστέρες, όπως το Doctor Faustus με τον Kit Harington, το Betrayal με τον Tom Hiddleston και το The Seagull με την Emilia Clarke. Η νέα του παραγωγή του μιούζικαλ Sunset Boulevard, με τη Nicole Scherzinger, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια sold-out σεζόν στο θέατρο Savoy του Λονδίνου και πρόκειται να μεταφερθεί στο Broadway. Πέρυσι ο Lloyd σκηνοθέτησε την Taylor Russell και την Paapa Essiedu στην αναβίωση του έργου The Effect της Lucy Prebble στο Εθνικό Θέατρο – η παράσταση αυτή θα ανέβει στο Shed της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος διευθύνει την Jamie Lloyd Company, είναι επίσης γνωστός για τη δέσμευσή του να κάνει το θέατρο πιο προσιτό για το νεανικό κοινό. Για το Romeo & Juliet, 10.000 εισιτήρια θα κοστίζουν λιγότερο από 25 λίρες, με 5.000 από αυτά να προορίζονται αποκλειστικά για άτομα κάτω των 30 ετών, εργαζόμενους σε καίριες θέσεις και όσους λαμβάνουν κρατικά επιδόματα.

Το κείμενο του Σαίξπηρ θα επιμεληθεί ο Nima Taleghani, ένας ηθοποιός που έχει συνεργαστεί ξανά με τον θίασο του Lloyd και τον έχουμε δει στον ρόλο του Mr Farouk στην σειρά Heartstopper του Netflix. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει σχεδιάσει η Soutra Gilmour, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Michael “Mikey J” Asante. Η παραγωγή του Romeo & Juliet πραγματοποιείται σε μια συνεργασία της Jamie Lloyd Company και των David Binder Productions.

Με πληροφορίες από Guardian. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b