MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Η δουλειά αυτή με φοβίζει”: Ο Tom Holland παραδέχεται ότι το Χόλιγουντ δεν του ταιριάζει

Σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο ηθοποιός της Marvel μίλησε για το κοινωνικό άγχος, την απεξάρτηση από το αλκοόλ, ενώ παραδέχτηκε οτι δεν του αρέσει να είναι μέρος της βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

Monopoli Team

Ο Βρετανός ηθοποιός Tom Holland, που μόλις τα τελευταία χρόνια, έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από ταινίες που έκαναν θραύση στο box office, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Spider-Man και Uncharted το 2022, παραδέχτηκε ότι δεν του ταιριάζει το Χόλιγουντ.

Εμφανιζόμενος στο podcast “On Purpose”, ο 27χρονος Χόλαντ δήλωσε ότι ενώ του αρέσει να γυρίζει ταινίες, δεν του αρέσει να βρίσκεται στη βιομηχανία του Χόλιγουντ.

“Κοιτάξτε, είμαι πραγματικά μεγάλος θαυμαστής του να γυρίζω ταινίες, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει το Χόλιγουντ, δεν είναι για μένα”, είπε στον παρουσιαστή και life coach, Jay Shetty.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Emmy 2023: Succession και Last of Us σάρωσαν τις υποψηφιότητες12.09.2018

Η δουλειά αυτή με φοβίζει πραγματικά. Καταλαβαίνω ότι είμαι μέρος αυτής της δουλειάς και απολαμβάνω το είδος της αλληλεπίδρασής μου με αυτήν. Αλλά πάντα ψάχνω τρόπους για να απομακρυνθώ κατά κάποιο τρόπο από αυτήν, για να ζήσω όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή”. Ο Holland παραδέχτηκε ότι κάποιοι φίλοι του είχαν “χαθεί” στη βιομηχανία του θεάματος, κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει.

“Σίγουρα νομίζω ότι υπάρχει μια συνεχής σκέψη, η οποία είναι: “Μην χάνεις τον εαυτό σου””, είπε.

“Έχω δει τόσους πολλούς ανθρώπους να έρχονται πριν από μένα και να χάνουν τον εαυτό τους, και είχα φίλους που μεγάλωσα μαζί τους και δεν είναι πια φίλοι μου, επειδή έχασαν τον εαυτό τους σε αυτή τη δουλειά”.

“Απλά θέλω πάρα πολύ να επικεντρωθώ σε αυτό που με κάνει ευτυχισμένο… Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να προστατεύσω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWonka: Δείτε τον Hugh Grant ως Oompa Loompa στο νέο trailer της ταινίας12.09.2018

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χόλαντ μίλησε με ειλικρίνεια για την απεξάρτηση, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε “εμμονή” με το αλκοόλ πριν το κόψει. Ο σταρ της Marvel σταμάτησε να πίνει κατά τη διάρκεια του Dry January – ενός μήνα κατά τον οποίο οι άνθρωποι κόβουν το αλκοόλ για ένα μήνα μετά την εορταστική περίοδο, αφού άρχισε να “ανησυχεί πραγματικά” ότι είχε πρόβλημα.

“Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα: “Θα σταματήσω το ποτό””, είπε. “Απλώς, όπως πολλοί Βρετανοί, είχα έναν πολύ, πολύ μεθυσμένο Δεκέμβριο. [Ήταν] Χριστούγεννα, ήμουν σε διακοπές, έπινα πολύ και πάντα μπορούσα να πίνω πολύ. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν να πιω ένα ποτό. Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Ξυπνούσα και το σκεφτόμουν. Κοίταζα το ρολόι, “Πότε είναι 12 το βράδυ;”.

Ο Χόλαντ συνέχισε: “Με τρόμαξε πραγματικά. Απλά σκέφτηκα, ‘Ουάου. Ίσως, ίσως έχω ένα μικρό πρόβλημα με το αλκοόλ’. Έτσι αποφάσισα να τιμωρήσω τον εαυτό μου και να πω, ‘Θα κάνω και τον Φεβρουάριο. Θα κάνω δύο μήνες διακοπή. Αν μπορέσω να κάνω δύο μήνες διακοπή, τότε μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δεν έχω πρόβλημα”.

Ο Χόλαντ διαπίστωσε ότι, όταν έφτασε στην προθεσμία που είχε θέσει ο ίδιος, ήταν “ο πιο ευτυχισμένος που ήμουν ποτέ στη ζωή μου”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b