MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Good: Το National Theatre Live στο Μέγαρο με τον David Tennant σε ένα καταιγιστικό πολιτικό δράμα

«Good», το πολιτικό δράμα του Cecil Philip Taylor παρουσιάζεται σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Θέατρο Harold Pinter του Λονδίνου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τον David Tennant στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Monopoli Team

O David Tennant [Ντέηβιντ Τένναντ] (Doctor Who), στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο Ουέστ Εντ, πρωταγωνιστεί σε μια νέα, καταιγιστική εκδοχή του επίκαιρου πολιτικού δράματος «Good» του Cecil Philip Taylor [Σέσιλ Φίλιπ Τέηλορ], το οποίο ανέβηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Harold Pinter του Λονδίνου. Το θεατρικό έργο του διάσημου σκοτσέζου συγγραφέα, ένα από τα σημαντικότερα της βρετανικής δραματουργίας, προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 8:00 το βράδυ (με ελληνικούς υπότιτλους) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η μετάδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του NTLive που φέρνει στην οθόνη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών εξαιρετικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο βραβευμένος με Οlivier Dominic Cooke [Ντόμινικ Κουκ] (Follies), ενώ ένα καστ εκλεκτών ηθοποιών ‒ανάμεσα τους, ο Elliot Levey [Έλλιοτ Λίβυ] (Κοριολάνος) και η Sharon Small [Σάρον Σμολ] (The Bay)‒ καθηλώνει τους θεατές με τις συγκλονιστικές του ερμηνείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Ink του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής12.09.2018

«Good»: Λίγα λόγια για το έργο

O John Halder [Τζον Χάλντερ] είναι ένας ευφυής, καλοσυνάτος γερμανός καθηγητής. Λίγο πριν την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών και να επιβιώσει, προσχωρεί σε ένα κίνημα του οποίου τις μελλοντικές διαστάσεις αδυνατεί να διανοηθεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Cecil Philip Taylor
Σκηνοθεσία: Dominic Cooke

Σκηνικά: Vicki Mortimer
Κοστούμια: Vicki Mortimer
Μουσική: Will Stuart
Φωτισμοί: Zoe Spurr
Χορογραφία: Κινησιολογία: Imogen Knight

Παίζουν: David Tennant, Elliot Levey, Sharon Small, Jim Creighton | Λαμβάνουν επίσης μέρος οι ηθοποιοί: Rebecca Bainbridge, Izaak Cainer, Harry Napier, Edie Newman, Lizzie Schenk, George Todica.

Τιμές Εισιτηρίων: 8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15 €
Πληροφορίες: Εισιτήρια: 210 72 82 333 και www.megaron.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 20:00
Link Εισιτηρίων: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=3236
Πληροφορίες Χώρου: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b