MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Βραβεία Grammy 2024: Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy πλησιάζει και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy πλησιάζει και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 03.00 (ξημερώματα Δευτέρας 5/2).

Στη φετινή απονομή η καλλιτέχνιδα που διεκδικεί τις περισσότερες υποψηφιότητες είναι η SZA (9 υποψηφιότητες), ενώ στη λίστα των υποψηφίων για το «χρυσό γραμμόφωνο» ξεχωρίζουν κι άλλα ηχηρά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Φίμπι Μπρίτζερς, η Τέιλορ Σουίφτ και η Λάνα Ντελ Ρέι.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τη σκηνή της Crypto.com Arena του Λος Άντζελες θα «γεμίσουν» με εντυπωσιακά performances νεαροί αστέρες, όπως οι Μπίλι Άιλις, Ντούα Λίπα, Τράβις Σκοτ, αλλά και διαχρονικοί καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι U2, Μπίλι Τζόελ και Τζόνι Μίτσελ.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη λαμπερή βραδιά ζωντανά την Κυριακή 4/2 (ξημερώματα Δευτέρας 5/2, 03.00, COSMOTE CINEMA 2HD) με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Claudia Matola και Γιώργο Μουχταρίδη και σε επανάληψη το πρωί της Δευτέρας 5/2 στις 10.40 (COSMOTE CINEMA 2HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Η ζωή της Αμαλίας, της πρώτης βασίλισσας της Ελλάδας στη «Μηχανή του Χρόνου»12.09.2018

Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους την ίδια μέρα στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD), ενώ στη συνέχεια θα διατεθεί και on demand.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b