MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σαβίνα Γιαννάτου: «Δεν με άγχωνε ποτέ η δημοσιότητα, την ξέχναγα» (vid)

Η Σαβίνα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δημοσιότητα αλλά και τη διαφορετική εικόνα του καλλιτέχνη στη σκηνή και στην προσωπική του ζωή.

Monopoli Team

«Δίνουμε μια άλλη εικόνα εμείς οι καλλιτέχνες όταν τραγουδάμε στη σκηνή. Το κοινό μπορεί να νομίζει διάφορα για εμάς που μπορεί να ισχύουν ή να μισο-ισχύουν. Για εμένα πολλοί νομίζουν ότι είμαι εσωστρεφής ή και άλλα, αλλά όταν με γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι διαφορετικά πράγματα θεωρούσαν από ό,τι ισχύουν», σχολίασε η ερμηνεύτρια για το γεγονός πως πολλοί δεν φαντάζονται πως η ίδια έχει μια πιο «καθημερινή εικόνα» από όσο περιμένουν. «Είμαι όπως όλοι μας στην καθημερινή μου ζωή». 

«Η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτική μαζί μου σε σχέση και με τη ζωγραφική – επειδή ζωγραφίζω – και με τη μουσική. Ποτέ δεν τέθηκε το θέμα να κάνω κάτι άλλο. Και με την αδερφή μου το ίδιο», συνέχισε.

«Πέρασα και από τη δημοσιογραφία στη ζωή μου. Θυμάμαι μου ήταν δύσκολο να σηκώσω το τηλέφωνο και να ζητήσω από κάποιον άνθρωπο που δεν γνώριζα και έπρεπε να μελετήσω και να μάθω γι’ αυτόν, να μου δώσει συνέντευξη. Βέβαια με βοήθησε αργότερα όταν έγινα μουσικός. Κατάλαβα ότι ο δημοσιογράφος χρειάζεται τη δική μου πληροφορία οπότε έπαιρνα τηλέφωνο μόνη μου και τους έλεγα ‘γεια σας είμαι η Σαβίνα Γιαννάτου, θα κάνω συναυλία και αν θέλετε γράψτε γι’ αυτό’. Και δεν είχα πρόβλημα ποτέ με αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚώστας Κρομμύδας: «Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν να κρίνουν, όχι να λένε ιστορίες απ’έξω» (vid)12.09.2018

«Δεν με απασχολούσε ποτέ πολύ το κομμάτι της δημοσιότητας. Έπαιρνα ένα τηλέφωνο να ανακοινώσω πως κάτι θα κάνω, αλλά δεν είχα άγχος με αυτό. Ή με το να κάνω μια δήλωση κάπως ενδιαφέρουσα. Εξαφανιζόμουν μπορώ να πω από τη δημοσιότητα κατά περιόδους. Δεν μου ήταν καθόλου αγχωτική η δημοσιότητα, την ξέχναγα». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b